kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Päivi Virtanenkiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Päivi Virtanen

100% asiakkaista suosittelee

Päivi Virtanen

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila

paivi.virtanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 377 8404Soita minulle

Jo vuosien kokemus kiinteistönvälitysalalla ja aiemmat työt asiakaspalvelu- ja myyntityössä ovat tehneet minusta luontevan, asiallisen ja helposti lähestyttävän ihmisen. Asiointi ja yhteistyö kanssani on mukavaa ja helppoa. Tarjoan asiakkailleni ystävällistä ja asiantuntevaa välityspalvelua, jonka tavoitteena ovat tyytyväiset asiakkaat. Olen ikäni asunut Vantaan ja Pohjois-Helsingin alueella, joten tunnen alueen loistavasti. Edukseni ammatissani koen myös pitkän kokemukseni rakennusalalta, entisöinti- ja konservointitöissä. Olen kahden ihanan tyttären äiti. Vapaa-aikani kuluu liikuntaharrastusten sekä perheeni ja ystävieni seurassa. Ole minuun rohkeasti yhteydessä, autan Sinua mielelläni kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Mielestäni Päivi hoiti talomme myynnin erittäin loistavasti. Vaikka talon kuntotarkastuksissa tulikin haasteita kaupantekoa ajatellen, hän osasi ammattitaidollaan pitää neuvottelut käynnissä ja kaupanteko saatiin tehtyä ostajan kanssa loppuun asti. Hän on miellyttävä ihmisenä ja häntä oli helppo lähestyä asiakkaana.

Asunnon ostaja

Kiinteistövälittäjä Päivi oli todella ystävällinen. Hänen kanssaan oli ilo työskennellä, ja meille tuli tunne, ett hän piti meistä erittäin hyvää huolta läpi koko prosessin. Olemme jo suositelleet häntä kaikille ystävillemme.

Asunnon ostaja

Päivi oli hyvin yhteydessä meihin ostajiin koko prosessin ajan. Päivi on ystävällinen ja asiantunteva. Päivi osasi neuvoa tarvittaessa.

Asunnon myyjä

Päivi hoiti minun asiaani erittäin hyvin,laittamalla itsensä peliin antaumuksella.KIITOS PÄIVI.Olen tyytyväinen.

Asunnon myyjä

Kiitos Päivi empaattisesta ja lämpimästä otteesta kotimme myyntiin - ja varsinkin myyjään ;-), jolle pitkäaikaisen rakkaan kodin myynti oli tunnetasolla iso tapahtuma. Asiat sujuivat ongelmitta ja kaupat saatiin aikaiseksi nopeasti pyyntihintaan.

Asunnon myyjä

Oli ilo huomata että välittäjällä oli aikaa vain sinun asunnon myynnille ja välittäjä huolehti sinun ja ostajien asioista kuin omista asioistaan. Noin kolmessa viikossa asunto myytynä ja nimet papereissa ei parempaa voisi edes toivoa.

Asunnon ostaja

Asiointi hoitui helposti ja olin ajan tasalla kokoajan miten kauppa etenee

Asunnon myyjä

Kiinteistövälittäjä Päivi on erittäin ammattitaitoinen. Hän on työhönsä sydämellä omistautunut ja kohtaa asiakkaan lämmöllä. Hän on tarkka ja tekee kaikkensa asioiden selvittämiseksi. Hän pitää asiakkaan hyvin ajantasalla tapahtumista. Suosittelen häntä lämpimästi! Kiitos Päivi tuhannesti yhteistyöstä.

Asunnon myyjä

Päivi on raudanluja ammattilainen, jolla on ihmislähtöinen ja lämmin ote asiakkaiden kohtaamiseen. Päivi on ollut aina tavoitettavissa nopeasti ja hän pitää aikatauluista kiinni. Päivi huolehtii myyjän ja ostajan eduista ja hän hoitaa asiat huolella loppuun. Voimme varauksetta suositella Päiviä kaikille! :)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Päivi Virtanen
Päivi Virtanen, Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila