kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Päivi Virtanenkiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Päivi Virtanen

97% asiakkaista suosittelee

Päivi Virtanen

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila

paivi.virtanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 377 8404Soita minulle

Vuosien kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä ovat tehneet minusta luontevan ja asiallisen ihmisen, jonka kanssa yhteistyö on mukavaa ja helppoa. Tarjoan asiakkailleni ystävällistä ja asiantuntevaa välityspalvelua, jonka tavoitteena ovat tyytyväiset asiakkaat. Olen koko ikäni asunut Vantaan ja Pohjois-Helsingin alueella, joten tunnen alueen loistavasti. Edukseni ammatissani koen myös pitkän kokemukseni rakennusalalta, entisöinti- ja konservointitöissä. Olen kahden ihanan tyttären äiti. Vapaa-aikani kuluu liikuntaharrastusten sekä perheeni ja ystävieni seurassa. Ole minuun rohkeasti yhteydessä, autan Sinua mielelläni kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Mielestäni Päivi hoiti talomme myynnin erittäin loistavasti. Vaikka talon kuntotarkastuksissa tulikin haasteita kaupantekoa ajatellen, hän osasi ammattitaidollaan pitää neuvottelut käynnissä ja kaupanteko saatiin tehtyä ostajan kanssa loppuun asti. Hän on miellyttävä ihmisenä ja häntä oli helppo lähestyä asiakkaana.

Asunnon ostaja

Kiinteistövälittäjä Päivi oli todella ystävällinen. Hänen kanssaan oli ilo työskennellä, ja meille tuli tunne, ett hän piti meistä erittäin hyvää huolta läpi koko prosessin. Olemme jo suositelleet häntä kaikille ystävillemme.

Asunnon ostaja

Päivi oli hyvin yhteydessä meihin ostajiin koko prosessin ajan. Päivi on ystävällinen ja asiantunteva. Päivi osasi neuvoa tarvittaessa.

Asunnon myyjä

Päivi hoiti minun asiaani erittäin hyvin,laittamalla itsensä peliin antaumuksella.KIITOS PÄIVI.Olen tyytyväinen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Päivi Virtanen
Päivi Virtanen, Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila