Yrittäjä, toimitusjohtaja Aki PenttinenYrittäjä, toimitusjohtaja Aki Penttinen

100% asiakkaista suosittelee

Aki Penttinen

Yrittäjä, toimitusjohtaja

Kiinteistömaailma Vantaa Leinelä

aki.penttinen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0449828644Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät, Tontit, Sijoitusasunnot, Omakotitalot

Olen sosiaalinen, kuunteleva ja erittäin luotettava. Tuotan nykyaikaista kiinteistönvälitystä tekemällä kohdennettua mainontaa eri medioissa hyödyntäen asuntoesittelyvideoita myynti-ilmoituksissa. Lisää näkemystä ja neuvottelutaitoja parhaan lopputuloksen saavuttamiseen tuo 10 vuoden yrittäjyys myyntialalla, 10 vuoden työkokemus palomies-sairaankuljettajana ja 3 vuoden työkokemus rakennusalalta. Oikea hinnoittelu, laaja näkyvyys kohteelle ja neuvottelutaidot myyjän ja ostajan välillä ovat palveluni kulmakiviä. Pyrin aina tekemään kaupat parhaaseen mahdolliseen hintaan. Pyrkimykseni on menestyä ja tuottaa tyytyväisiä asiakkaita, jotka suosittelevat minua eteenpäin. Tämä kokemus ja toimintamalli on tuottanut tulosta ja vuonna 2020 minut valittiin myyntipäälliköksi ja tämän jälkeen huippumyyjälistojen kautta lähdin luotsaamaan omaa myymälää yrittäjän roolissa vuonna 2021 Kiinteistömaailmassa. Vuonna 2024 toimintamme on laajentunut ja luotsaan Vantaalla kolmea asuntomyymälää Myyrmäessä, Martinlaaksossa ja Leinelässä yrittäjän ja toimitusjohtajan roolissa. Asiakastyytyväisyys vuonna 2020 4,8/5, vuonna 2021 4,86/5, vuonna 2022 4,93/5 ja vuonna 2023 4,72/5. Onko asunnon myynti suunnitelmissa? Kysy meiltä arviota asunnostasi, kerromme miten voimme auttaa Sinua onnistumaan asunnon myynnissä. Kutsu minut maksuttomalle kotikäynnille!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Aki on loistava ja asiantunteva välittäjä, tunsi hyvin alueen sekä panosti ilmoitukseen. Asuntoni menikin kaupaksi nopeasti ja jopa parempaan hintaan mitä uskoin saavani.

Asunnon myyjä

Kaupat toteutuivat nopeasti ja sujuvasti, ja välittäjä piti meidät hyvin tilanteen tasalla.

Asunnon ostaja

Kaikki oli erinomaista ja välittäjät ehdottoman huippuja

Asunnon myyjä

Välittäjä huomioi meidän tarpeemme erinomaisesti!

Asunnon myyjä

Yhteydenpito asiakkaaseen jatkuvaa ja palvelu hyvää. Aki on ammattilainen.

Asunnon myyjä

Ei oikeastaan mitään tarvitse tehdä paremmin, kaikki sujui kuin rasvattu.

Asunnon ostaja

Koko prosessi ensinäytöstä kaupantekoon meni ilman pienintäkään ongelmaa. Yhteydenpito oli kiitettävää ja Aki oli todella ystävällinen, ammattitaitoinen ja kaikin puolin mukava kaveri.

Asunnon myyjä

Koko myyntiprosessi hinta-arviosta lähtien meni loistavasti. Aki on tosi luonteva välittäjä ja aina oli helppo asioida hänen kanssaan.

Asunnon myyjä

Kaikki meni meidän kahden asunnon myynnissä niin hyvin ja helposti, että ei mitään parannettavaa ole tullut mieleen.

Asunnon ostaja

Aki on erittäin avulias ja sosiaalinen persoona, jonka kanssa on poikkeuksellisen miellyttävää asioida.

Asunnon myyjä

Välittäjä piti minut aina ajantasalla, toimi ammattitaitoisesti myös haasteellisissa käänteissä, joita asuntojen myynti sisälsi. Suuret kiitokset Aki

Asunnon myyjä

Kiinteistövälittäjä on ystävällinen, iloinen, palvelualtis ja työnsä osaava. Myyntiprosessi sujui alusta alkaen tehokkaasti, ammattitaitoisesti ja joustavasti asiakasta kuunnellen. Suuret kiitokset ja voin suositella!

Asunnon ostaja

Välittäjä toimi joustavasti sekä sovittujen aikataulujen puitteissa.

Asunnon myyjä

Kokonaisuuden ja erityisesti tarjousneuvottelun Aki hoiti ammattilaisen elkein ja sai hyvän tuloksen aikaiseksi. Aki oli valmis joustamaan, kun tilanne sitä vaatii. Hän oli myös aina nopeasti tavoitettavissa, jos kysymyksiä tuli.

Asunnon myyjä

Glenn & Aki hoitivat hommat todella hyvin! Jos joku pyytää suosittelua niin mielelläni suosittelen molempia. Kaikki meni 10+ EI korjattavaa.

Asunnon myyjä

Aki hoiti kotimme myynnin todella loistavasti. Olimme koko ajan tilanteen tasalla ja Akilla oli varma ja asiantunteva ote.

Asunnon myyjä

Aki oli mukava ja hyvän oloinen myyjä. Pidin hänen henkilökohtaisesta tavastaan tehdä markkinointia.

Asunnon myyjä

Aki Penttinen on todella innostunut työstään ja hyvä asiakaspalvelija, kävimme läpi koko tilanteeni ja hän asianmukaisesti soitteli. Täyden kympin kaveri!

Asunnon ostaja

Ammattitaitoista, tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Asunnon myyjä

Asunnon välitys eteni nopeasti ja vaivattomasti. Asunnosta sain heti ensikeskustelussa sovitun lähtö hinnan. Välittäjä auttoi monessa asiassa asunnon myynnin vaiheissa ja teki upean myyntivideon asunnosta. Keskustelu välittäjän kanssa oli erittäin luottavaista, häneltä sai hyviä suosituksia ja näkemyksiä asioista. Suosittelen mielelläni häntä myös ystävilleni välittäjäksi. Todella pro-aktiivista asunnon välitystä!

Asunnon myyjä

Kaupat hoitui varmaan niin hyvin kuin ne käytännössä voi ja kohde oli ilmeisen helppo myydä. Ei siihen oikein mitää parannettavaa mieleen tule. Välittäjä selvästi kiinnostunut ja avulias. Ainakin asiakkaan silmin mies on valinnut ammattinsa oikein.

Asunnon myyjä

Myynnissä esiintulleet ongelmakohdat välittäjä selvitti erittäin hyvin. Erittäin hyvä välittäjä

Asunnon myyjä

Saatiin kämppä myytyä vaikkakin aika kipurajoilla. Aki laitteli viestiä todella ahkerasti pienimmistäkin jutuista jopa sellaisiin aikoihin etten uskonut että kukaan tekee töitä. Respect!

Asunnon myyjä

Sain hyvin tietoa myyntitilanteesta, nopea myyntiaika, hyvät kuvat

Asunnon myyjä

Uuden asunnon joustaminen, eli vanhan asunnon myyminen alta pois ja tämän jälkeen uuden osto. Myös kaupankäynti erittäin nopeaa dias järjestelmällä

Asunnon myyjä

Välittäjä erittäin ammattitaitoinen ja pitää hyvät yhteydet asiakkaisiin aina ja pystyy hoitamaan työn tehokkaasti.

Asunnon ostaja

Yhteydenpito ja kommunikointi toimii. Tiedettiin missä mennään. Missään vaiheessa ei tuntunut että oltaisiin pimennossa. Pari pienenpientä mutkaa oli matkassa, mutta niihin välittäjä ei voinut vaikuttaa. Plussaa myös että kaupat syntyivät nopeasti. :)

Asunnon myyjä

Paras kiinteistönvälittäjä tähän mennessä. Minun tapauksessani kaikki meni erinomaisesti, tehokkaasti ja nopeasti sekä asiantuntevasti.

Asunnon myyjä

Akille täydet pisteet ja iso kiitos. Hän piti asiakasta hyvin ajantasalla, oli proaktiivinen ja huolehti asioiden edistymisestä koko prosessin ajan. Suosittelen häntä erittäin lämpimästi

Asunnon myyjä

Panostus esitteisiin ja mm. videoon tuli minulle yllätyksenä ja oli todennäköisesti avain kaupan syntymiseen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Yrittäjä, toimitusjohtaja Aki Penttinen
Aki Penttinen, Kiinteistömaailma Vantaa Leinelä