Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 578 7997Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät, Perheasunnot, Uudiskohteet, Omakotitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Pitkä kokemukseni alalta on kasvattanut monipuolisesti ammattitaitoani ja kykyä nähdä asiakkaideni erilaiset elämäntilanteet ja tarpeet. Ydinosaamistani on kuunnella ihmistä ja löytää juuri hänen tarpeisiinsa oikeat ratkaisut. Jokainen asiakaskohtaaminen on erilainen ja sehän tekee työstä vaihtelevaa – kahta samanlaista päivää ei ole. Tärkeintä työssäni on, että asiakkaani saavat mahdollisimman suuren edun ja hyödyn kohtaamisestamme. Kun tarvitset ammattitaitoisen ja myyntinälkäisen kiinteistönvälittäjän hoitamaan asuntosi myyntiä – soita minulle – tehdään se yhdessä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki meni hienosti! Välittäjä oli ammattitaitoinen ja aktiivinen. Myyntiaika ja hinta yllätti meidät, tästäkin huomasi välittäjän ammattimaisen otteen myynti prosessissa. Uskomme että hyvän välittäjän avustuksella saimme paremman hinnan ja nopeat kaupat:-) Iso kiitos Mervi

Asunnon myyjä

Nopeus ja huippuammattitaidolla asioiden hoitaminen Välittäjä teki kaiken mitä tarvittiin ja mielestäni enemmänkin. Todella ihanaa että kaikki tarvittava info tuli aina, eikä perään tarvinnut kysellä, -kaikki sujui kuin rasvattu ;)

Asunnon myyjä

Mervin kanssa oli kiva asioida. Kuvat ja video olivat hyviä ja yhteenvedot näyttöjen tunnelmista riittäviä.

Asunnon myyjä

Mervin asiakaslähtöinen ote ja intensiivinen asioiden hoito on jo pariinkin kertaan saanut aikaan erinomaisen lopputuloksen! Lyhyellä myyntiajalla tavoitteen mukainen hinta. Ja vaikuttaa siltä, että ostajatkin kokeneet Mervin avulla löytäneensä juuri sen, mitä olivat etsimässä.

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi asiantuntevasti ja ystävällisesti! Parempaa palvelua ei voisi saada!

Asunnon myyjä

Kaikki sujui erinomaisen hyvin.

Asunnon myyjä

Toivottavasti Kiinteistömaailma tietää millainen kultakimpale Mervi välittäjänä on! Mervillä on taito olla läsnä asiakasta varten, esittää avoimia kysymyksiä ja kuunnella rauhassa. Koin että saatoin luottaa häneen ja ammattitaitoonsa heti. Tällä kertaa päätin myydä asuntoni itse enkä siksi valinnut välittäjää. Olen silti valmis suosittelemaan Merviä välittäjäksi kenelle tahansa.

Asunnon myyjä

Paneutuminen juuri meidän asiaamme. Tunsin, että välittäjällä oli halu tehdä realistiset ja hyvät kaupat nopealla aikataululla. Ylitti Odotukseni, en keksi mitään parannettavaa.

Asunnon myyjä

Ammattitaitoisesti hoidettu kiinteistökauppa, huomioiden ostajan ja myyjän tarpeet.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli hyvin osaava ja ammattitaitoinen. Piti tilanteen tasalla ja varmisti, että kaikki asiat sujuivat hyvin ja meidän toiveita kuunneltiin. Välittäjä oli joustava, luotettava ja aikaansaava.

Asunnon myyjä

Mervi on huippu.

Asunnon myyjä

Välittäjästä huomasi vuosien tuoman kokemuksen asunnonvälityksessä. Asiakkaat osattiin kohdata yksilöllisesti ja arvostuksella.

Asunnon myyjä

Mervi välittää ammattitaidolla asiakasta kuunnellen. Asiat hoituvat hienotunteisesti ja tehokkaasti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntijohtaja, LKV, KiAT Mervi Sinkko
Mervi Sinkko, Kiinteistömaailma Vantaa Koivukylä