Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 849 2083 Soita minulle

Kielitaito

suomi, ruotsi, venäjä, englanti

Luotettava asiakaspalvelun ammattilainen palveluksessanne. Täällä tehdään tulosta intensiivisellä otteella, erinomainen asiakaskokemus tähtäimessä. Näen kodinvaihdon yhtenä jännittävimmistä elämän käänteistä ja olen mielelläni teidän tukena näissä hetkissä koko Kiinteistömaailman myyntivoima takanani. Kiinteistömaailman nykyaikaiset työkalut ja laadukkaat prosessit auttavat meitä saavuttamaan yhteisen päämäärämme nopeasti ja vaivattomasti!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

whole process was absolutely smooth and eficient.

Asunnon myyjä

Nina oli erittäin ammattitaitoinen ja minulla oli täysi luottamus hänen osaamiseensa. Välityshinta oli samaa tasoa kaikkien tarjoajien kesken ja loppujen lopuksi yritysmielikuva tuli suurimmaksi päätöskriteeriksi.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui hyvin, ei mitään moitittavaa.

Asunnon myyjä

Sain Ninalta palvelutarjouksen yhden vuorokauden aikana ensitapaamisestamme. Asunto julkaistiin myyntiin lokakuun lopussa ja hän myi sen marraskuun puolivälissä eli toimeksiannosta kaupantekopäivään kului n. 4 vkoa. Tätä toimeksiantoa varten hän selvitti ripeästi jokaisen mahdollisen yksityiskohdan taloyhtiöstä sekä teki kaiken kattavan esitteen huoneiston yksityiskohdista kaikkine materiaaleineen. Hän on todella ammattitaitoinen, tarkka ja kaikki yksityiskohdat huomioon ottava koskien koko prosessia ensitapaamisesta aina kaupantekoon asti. Kaupanteon jälkeen hänellä on myös aikaa jutella siitä, miten kaikki meni. Hän on todella empaattinen ja symppis! Kiitos Nina!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, MuM Nina Meyke
Nina Meyke, Kiinteistömaailma Vantaa Aviapolis