Kiinteistömaailma Vantaa Aviapolis

Kauppakeskus Jumbo-Flamingo, Tasetie 8
01510 Vantaa
Puh 020 793 1010
aviapolis@kiinteistomaailma.fi

Avoinna:
Ma-to 10-17, pe 10-16 ja joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimipisteemme palvelupuhelin: 0408492083 Sähköposti: avapolis@kiinteistomaailma.fi Asuntomyymälään: 0207931010 (asiakaspalvelu pvm/mpm)

Vantaan Asuntopalvelu Oy | Y-tunnus: 2376347-3

Haaveiletko uudesta vai kenties ensimmäisestä omasta kodista? Tervetuloa asuntomyymäläämme, joka sijaitsee vilkkaalla liikepaikalla Vantaalla kauppakeskus Jumbon ja Flamingon yhdyskäytävällä osoitteessa Tasetie 8! Vantaalla Aviapoliksen alue, Tammisto, Pakkala, Kartanonkoski, Ruskeasanta, Ilola, Ylästö, Vantaanlaakso ja Kivistö ovat meille erityisen tuttuja, mutta palvelemme Sinua toki muillakin alueilla. Ammattitaitoinen, tehokas ja hyväntuulinen myyntitiimimme palkittiin valtakunnallisen Kiinteistömaailma-ketjun parhaasta asiakastyytyväisyydestä vuonna 2015. Voit siis olla varma, että saat meiltä luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua. Tutustu meihin ja kohteisiimme Facebook-sivullamme Kiinteistömaailma Vantaa Aviapolis. Mitä jos kutsuisit meidät Kotikäynnille? Teemme Sinulle yksilöllisen kodinvaihtosuunnitelman ja kerromme samalla tehokkaasta toimintatavastamme. Tehdään yhdessä onnistuneet asuntokaupat!

Kirsi Raappana
Myyntijohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV

Tilaa Kotikäynti
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Kyllä! Haluan perustellun hinta-arvion asunnostani Kotikäynnillä. Ottakaa minuun heti yhteyttä.

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme. Voit myös valita myymälän tai välittäjän itse:
Valitse myymälä itse » Valitse välittäjä itse »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä