72.5823h-3hApilapellontie 3, Valkeakoski, 37600

Asunto Oy Valkeakosken Neliapila

265 150 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Valkeakosken NeliapilaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

UUDISKOHDE - ASUNTO OY VALKEAKOSKEN NELIAPILA

Valkeakosken parhaille asuinpaikoille rakennetaan uusi, upea rivitalo. Taloyhtiö Valkeakosken Neliapila sijaitsee Tallinmäen asuinalueella, omassa rauhassaan, mutta kaikkien palveluiden tuntumassa. Huoneistojen sisäpihalla on suojaisa, luonnon läheinen piha-alue.

Rakentaja on Valkeakoskelainen, luotettava RMP Rakennus Oy ja erinomaiset pohjaratkaisut on tehnyt Arkkitehtitoimisto Kaarlo Rohola Oy. Huoneistojen myynnistä vastaa Kiinteistömaailma Valkeakoski, Koti Koskissa Oy.

Huoneistot ovat moderneja ja tyylikkäitä kokonaisuuksia. Olohuoneen korkea huonekorkeus ja lähes lattian tasolta nousevat isot ikkunat päästävät valon sisään. Pohjaratkaisu ja huonejärjestys on tarkkaan mietitty toimivaksi kokonaisuudeksi. Huoneistossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmönlähteenä on ekologinen sekä edullinen maalämpö.

Materiaalit ovat tasokkaita ja tässä vaiheessa pääsee valitsemaan omien mieltymysten mukaisia värejä ja pinnoitteita. Huoneistolle kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen on katospaikka.

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen joko tontille tai myymäläämme Koskikaraan. Lähetämme mielellämme lisätietoja myös sähköpostilla.

 

 

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.