Välittäjämme kertovat

Välittäjämme kertovat mielellään kokemuksistaan työssään. Osa on aloittanut uransa meillä ilman kokemusta välitysalasta, osa on tehnyt pitkän uran myyntityössä jo ennen siirtymistään Kiinteistömaailman palvelukseen. Kaikkia välittäjiämme yhdistää ammattimaisuus, kova motivaatio ja halu palvella asiakasta paremmin.

Miksi Kiinteistömaailma on ylivoimainen työantaja? Välittäjämme kertovat, miksi he ovat valinneet juuri meidät. 

Haasteista pitävälle tehomyyjälle ja asiakaspalvelijalle oiva mahdollisuus kehittyä, niin ihmisenä, kuin asiakaspalvelussa. Sekä onnistuessaan päästä hyviin palkkatuloihin.
Henkilöstötutkimus, syksy 2021
Hyvä työilmapiiri. Yritys on kilpailijoihin nähdeen aikaansa edellä, paremmat työkalut. Mieleenjäävää markkinointi ja riittävästi. Kuluttajat tuntevat Kiinteistömaailman brandin, joka helpottaa asiakkaaseen lähestymistä.
Henkilöstötutkimus, syksy 2021
Hyvä, auttava ja empaattinen työilmapiiri. Keskivertoa selvästi paremmat esimiehet. Työpaikalla otetaan uudet työntekijät todella hyvin vastaan. Suomen isoin kiinteistönvälitysalan yritys. Mukavat työkaverit. Suosittelen ehdottomasti! 
Henkilöstötutkimus, syksy 2021
Kiinteistömaailma on kauppamäärissä mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälittäjä. Kaikki Kiinteistömaailman asuntomyymälät ovat itsenäisten yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä, jotka toimivat yhteisen Kiinteistömaailma-brändin alla.