Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 1878 694Soita minulle

Eräät myyjäasiakkaani antoivat minulle tämän palautteen: ”Marja-Liisa on rautainen ammattilainen, jonka käsiin oli helppo antaa kodin myynti. Eikä päätöstä tarvinnut katua: kaikki sujui kuin rasvattu. Koko myyntiprosessin ajan Marja-Liisa piti meidät hienosti ajan tasalla, ja hän oli tavoitettavissa aina kun mieleemme tuli kysymyksiä. Luotettavaa, ammattitaitoista, napakkaa, ystävällistä ja lämminhenkistä palvelua. Suosittelemme lämpimästi!” Palautteesta tulevat hyvin ilmi asiat, joita pidän kiinteistönvälittäjän työssä tärkeimpinä: asiakkaat pysyvät koko ajan tasalla siitä, miten asiat etenevät, olen helposti tavoitettavissa ja kohtelen asiakkaitani lämmöllä. Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä Tuusulassa ja lähikunnissa vuoden 2013 helmikuusta lähtien. Sitä ennen toimin pitkään asuntorahoituksen parissa. Pidän työstäni todella paljon ja olen edelleen yhtä innoissani joka kerta, kun asiakas löytää minun avullani uuden kodin ja kodin myyjä pääsee samalla toteuttamaan omia asuntounelmiaan. Jos olet myymässä kotiasi Tuusulassa tai sen lähikunnissa, soita minulle: 040 1878 694 tai kirjoita: marja-liisa.petersohn@kiinteistomaailma.fi

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki, mitä tehtiin oli erinomaista. Ei ole mitään lisättävää. Olen jo suositellut Marja-Liisa Petersohnia eteenpäin asuntonsa myymistä miettivälle henkilölle. Tämä oli minulla jo kolmas kerta Kiinteistömaailman kautta ja kaikki on aina mennyt loistavasti.

Asunnon ostaja

Marja-Liisa oli erittäin osaava ja asiantunteva, sain häneltä paljon apua. Näin ensiasunnon ostajana en ymmärtänyt ihan kaikkea edes kysyä, mutta hän kertoi hienosti kaikesta tarpeellisesta. Oli erittäin miellyttävää asioida hänen kanssaan ja minusta tuntui, että hän todella kuunteli toiveitani. Kiitos.

Asunnon myyjä

Koko kokonaisuus sujui todella hyvin. Asiointi välittäjän kanssa oli mukavaa.

Asunnon myyjä

Marja-Liisa hoiti aivan upeasti kaiken!! :)) Marja-Liisan palvelu ja asiantuntemus sekä omistautuminen asialle oli suurenmoista!!

Asunnon ostaja

Saimme hyvin tietoa, hyvin sovittua asiat, hyvä tiedottaminen. Ei tarvinnut miettiä, mitä seuraavaksi tapahtuu vaan välittäjä oli koko ajan yhteydessä ja oli turvallinen olo.

Asunnon myyjä

Välittäjä Marja-Liisa aivan mahtava myynti tykki. Neljä näyttöä ja asunto myyty. Piti ajantasalla koko ajan. Aina näytön jälkeen soitti miten meni. Oikein tehopakkaus. Hänellä oli aikaa kuunnella asiakkaan toiveita. Marja-Liisaa suositteli ystävä, jonka asunnon Marja-Liisa oli myös myynyt. Suosittelen myös häntä muille.

Asunnon myyjä

Minua pidettiin koko ajan hyvin ajan tasalla siitä, miten asia etenee, tätä pidän isona plussana. Välittäjä selvitti tähän myyntiin vaikuttavat seikat etukäteen ja oli helposti tavoitettavissa, jos tuli kysyttävää. Hän oli myös asiallinen ja hienotunteinen, vaikka kysymyksessä ei ollut helpoimmin myytävä kohde.

Asunnon ostaja

Välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla. Olimme tyytyväisiä palveluunne.

Asunnon ostaja

Kaikki meni niin täydellisesti, etten jaksa tässä eritellä. Parempaa välittäjää kuin Marja-Liisa ette voisi saada. Olen täysin varma, että Marja-Liisa teki enemmän kuin olisi kuulunut välittäjän työnkuvaan.

Asunnon ostaja

Ensiasunnon ostajalle välittäjä osasi selventää ja hoitaa asioita, joita asunnon ostaja ei välttämättä olisi osannut tai ymmärtänyt.

Asunnon myyjä

Ystävällinen palvelu kaikenkaikkiaan ja erityisen hyvä informointi koko asuntokauppaprojektin ajan. Ei paljon mielestäni lisäämistä.

Asunnon ostaja

Ihan täydellistä palvelua.

Asunnon myyjä

Positiivinen, energinen ote.

Asunnon ostaja

Yhteydenpito oli helppoa, aikataulut piti ja sain pyytämättä tarvittavan informaation talon ostoon.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui mallikkaasti enkä keksi parempaa toimintaa.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui hyvin. Välittäjä hoiti kaikki asiat nopeasti ja helposti, ei mitään olisi voinut tehdä paremmin.

Asunnon ostaja

Homma oli ok, ei kehitettävää.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui hyvin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

LKV Marja-Liisa Petersohn
Marja-Liisa Petersohn, Kiinteistömaailma Tuusula