Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 5211561Soita minulle

Erityisosaaminen

Kuolinpesät, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Sijoitusasunnot

Kielitaito

suomi, englanti, ruotsi

Olen luonteeltani ahkera, perusteellinen ja helposti lähestyttävä. Palvelen asiakkaitani Kiinteistömaailman, sekä hyvän välitystavan arvoja kunnioittaen ammattitaidolla ja sinnikkyydellä. Tunnen rakentajataustani vuoksi hyvin omakotitalot eri rakennusaikakausilta. Hallitsen hyvin myös keskeneräiset tai remontoitavat omakotitalot sekä asunto-osakkeet. Osaava ja aktiivinen välittäjä on tärkeä instrumentti kodin vaihdossa, kutsu minut maksuttomalle kotikäynnille kertomaan miten minä ja Kiinteistömaailma voimme auttaa sinua kotisi myynnissä tai uuden kodin hankinnassa?

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

2019 / Omakotitalo Kaarina. Työskentelysi on ammattitaitoista, pitkäjänteistä ja samalla kaikki tapahtuu kokemuksen tuomalla rauhallisuudella. Kommunikointi tosi hyvää tasoa. Suosittelen!

Asunnon ostaja

2019 / Kerrostalo. Aikataulut pitivät aina, nopeat vastaukset kysymyksiin, erittäin joustava palvelu, kaikki järjestyi nopeasti. Kokemuksen ja osaamisen tuoma luottamus ja tunne siitä, että asiakas on hyvissä käsissä.

Asunnon ostaja

2019 / Omakotitalo Turku. Välittäjän kanssa oli miellyttävä ja helppo asioida ja kaikki hoitui sovitusti ilman ongelmia.

Asunnon myyjä

2019 / Rivitalo Turku. Välittäjä toimi asiakasta kuunnellen. Asiallinen ja ammattitaitoinen toimeksiannon toteutus. Kohteen myyntiaika ja -hinta pysyivät sovituissa raameissa.

Asunnon ostaja

2019 / Omakotitalo Piikkiö We do not speak Finnish and Jarmo provided everything in English such as inspector, housing details and offer papers. He was very knowledgeable about the house during the presentation. He is also very friendly. Jarmo did his best and we are very happy with our purchase and his professional help.

Asunnon myyjä

2019 / Kerrostalo Turku. Minulla oli 4:n eri välitysyrityksen edustajat käynnillä. Kiinteistömaailman oli paras: osaava, sain tarvitsemani tiedot hinta-arviosta ja myyntiprosessista. Lisäksi välittäjä oli kiinnostunut, avoin, luotettavan oloinen. Ja kaiken lisäksi edustava.

Asunnon myyjä

2019 / Rivitalo Kaarina. Piditte yhteyttä tilanteesta myyjään mikä oli kulloinkin tilanne. Välittäjän toiminnassa huomasi tekemisen jokainen hetki. Olen tyytyväinen saamiini palveluihin toivoen että välittäjä säilyttää nykyisen asenteensa pitkälle tulevaisuuteen.

Asunnon myyjä

2019 / Omakotitalo Kaarina Välittäjä osasi erittäin asiantuntevasti kertoa kaikesta mikä mieltä askarrutti ja vaikutti olevan erittäin hyvin perillä asioista.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntijohtaja Jarmo Kumpulainen
Jarmo Kumpulainen, Kiinteistömaailma Turku Luostarinkatu