yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV Evamaria Poikolainenyrittäjä, toimitusjohtaja, LKV Evamaria Poikolainen

96% asiakkaista suosittelee

Evamaria Poikolainen

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV

Kiinteistömaailma Turku Luostarinkatu

evamaria.poikolainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 364 6371Soita minulle

Erityisosaaminen

Uudiskohteet, Kuolinpesät, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Omakotitalot

Kielitaito

Suomi, englanti

Myydyt kohteet

31

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 31 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen ollut Luostarinkadun asuntomyymälän yrittäjänä vuodesta 2011 ja välittäjänä jo vuodesta 2008 alkaen. Myyntitiimini johtamisen lisäksi olen suhtautunut intohimoisesti myös täysipäiväiseen kiinteistönvälitystyöhön, pysyäkseni ajan tasalla asuntomarkkinasta ja saadakseni olla tekemisissä asiakkaiden kanssa. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä laajat verkostot ovat lisävahvuuksiani, jotka saavat asiakkaani vuosienkin jälkeen kääntymään uudelleen puoleeni. Asiakkaat ovat työni suola! Syntyperäisenä turkulaisena ja pitkän kokemukseni kautta tunnen hyvin eri asuinalueet, niiden hintatason ja palvelut. Myös rakennustyylit ja historia ovat lähellä sydäntäni, olenhan opiskellut Turun Yliopistossa pääaineina kulttuuri- ja taidehistoria. Erityisosaamistani ovat vanhat puu- ja kivitalot, persoonallisesti remontoidut kodit ja asunnot, joissa potentiaali odottaa vielä remontoijaansa. Vahvimmillani olen myynnin ammattilaisena asiakaskontakteissa ja neuvottelutilanteissa. Pitkä eri aloilta hankittu myyntikokemus yhdistettynä asiakkaan kuuntelemisen taitoon auttavat kohti turvallista ja tuloksekasta asuntokauppaa. Intensiivisen työni vastapainoksi viihdyn kotona mieheni, pikkukoirien ja kahden bengalinkissan seurassa. Rakkaita koteja meillä on kaksi, omakotitalo Kaarinassa ja kakkoskotina rintamamiestalo Taalintehtaalla meren läheisyydessä. Meri onkin meille tärkeä ja kesäisin pakkaamme aikataulujen salliessa koko lauman moottoriveneeseen ja lähdemme Turun niin kauniiseen saaristoon! Käänny asuntoasioissa puoleeni. Palvelen sinua ja perhettäsi luottamuksella kaikissa asunnon vaihtoon tai hankintaan liittyvissä asioissa.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Valitsen ilman muuta Kiinteistömaailman, mikäli Kiinteistö laitetaan myyntiin. Välittäjä oli perehtynyt asioihin ja hänen kanssaan oli luontevaa keskustella.

Asunnon myyjä

Tuntemus myyntitilanteesta, markkinoinnista ja alueesta erinomainen. Lisäksi neuvottelut hoidettiin hyvin ja sain täyden hinnan asunnosta.

Asunnon myyjä

Asiat toimi hyvin koko prosessin aikana. Olemme todella tyytyväisiä palveluun mitä saatiin. Oli helppoa saada yhteyttä, saatiin kaikkiin kysymyksiimme vastaus ja saimme myös ylimääräisiä tärkeitä tietoja mistä emme olisi itse tienneet kysyä.

Asunnon ostaja

Evamaria oli todella mukava ja rento välittäjä, johon oli helppo luottaa. Hän antoi ammattitaitoisen vaikutelman olematta jäykkä. Häneen oli helppo ja luonteva pitää yhteyttä. Asiat sujuivat todella hienosti ja saimme ihanan vapaa-ajan asunnon.

Asunnon myyjä

Kaikki oli täydellistä! Tekeminen oli niin hyvää ja ammattitaitoista!

Asunnon myyjä

Koko paketti oli varsin hyvä. Kaikki sujui mallikkaasti, en tiedä voisiko enää onnistua paremmin.

Asunnon myyjä

Oli asiantuntija, häneen voi luottaa. Oli mukava ja iloinen. Kiitos!

Asunnon ostaja

Mitä teimme mielestänne hyvin? Koko prosessi esittelystä ostohetkeen!

Asunnon myyjä

Yhteydenpito ja viestintä, selkeys, rehellisyys, auttaminen kaikin tavoin, nopea toiminta. Evamaria on huippu!

Asunnon myyjä

Koko paketti oli hyvä, tehokas ja nopea, olemme erittäin tyytyväisiä kaikkeen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV Evamaria Poikolainen
Evamaria Poikolainen, Kiinteistömaailma Turku Luostarinkatu