myyntineuvottelija sekä vuokravälitys, BBA Venla Hietaharjumyyntineuvottelija sekä vuokravälitys, BBA Venla Hietaharju

100% asiakkaista suosittelee

Venla Hietaharju

myyntineuvottelija sekä vuokravälitys, BBA

Kiinteistömaailma Turku Humalistonkatu

venla.hietaharju@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0504068888Soita minulle

Kielitaito

Suomi, englanti

Moi, olen Venla Hietaharju, liiketalouden tradenomi, asuntojen myynnin ja vuokrauksen asiantuntija. Osa päivittäisestä tekemisestäni pyörii asuntosijoittamisen ympärillä. Tässä työssä pidän juuri siitä, että saan kohdata erilaisia ihmisiä ja auttaa heitä erilaisissa elämäntilanteissa. Vapaa-aikani kuluu Frisbeegolffaten sekä koirani kanssa ulkoillen. Kutsu minut kotikäynnille, mikäli haluat asiantuntevaa välitystä suurella sydämellä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Ostotoimeksianto: "Venla piti meitä koko ajan ajan tasalla! Haluan antaa erityiskiitokset Venla Hietaharjulle varsin hyvästä palvelusta. Ammattitaitoista osaamista 10+.

Asunnon ostaja

Ostotoimeksianto: "Teitte työnne kokonaisuudessaan hyvin. Hankitte meille asunnon nopeasti, kaupan osapuolet pidettiin välittäjän toimesta erittäin hyvin ajan tasalla kaikesta tarvittavasta ja kaupat hoidettiin loppuun hienosti. Eipä juuri paremmin voisi työtään hoitaa kuin Venla, pelkkää hyvää sanomista.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui mallikkaasti! Olin todella tyytyväinen välittäjään. Kaikki hoitui ongelmitta. Välittäjään sai yhteyden silloin, kun halusin ja hän oli minuun yhteydessä antaen jopa välitietoja, kun olin tehnyt tarjouksen asunnosta, jota kaikki välittäjät eivät tee ja se oli positiivista.

Asunnon myyjä

Välittäjällä miellyttävä tyyli lähestyä ja toiminta asiallista ja asiantuntevaa. Itseäni oli lähestynyt useampi välittäjä ja tarjoutunut myymään asuntoani. Venla oli ensimmäinen, kenen tapaan esittää asiaansa itsellä ei mennyt hermo.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija sekä vuokravälitys, BBA Venla Hietaharju
Venla Hietaharju, Kiinteistömaailma Turku Humalistonkatu