Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 3756 222Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Merja Viertola
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Arvoasunnot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Myydyt kohteet

29

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 29 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistönvälitys on intohimoni. Rakastan koteja ja ihmisiä. Olen pitkän linjan ammattilainen, jo 20-vuotta alalla toimineena. Kuluneen matkan varrella olen kartuttanut osaamistani myös arvoasuntojen parissa pääkaupunkiseudulla. Olen energinen, empaattinen ja työlleni omistautunut yhteistyökumppani, tavoitteeni on aina tyytyväinen asiakas. Olisi ilo palvella Sinuakin kotisi myyntiin tai ostoon liittyvissä asioissa. Ole yhteydessä, niin tehdään unelmistasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

”Ensikohtaaminen/alkukeskustelu sujui paineettomasti ja palveluja tuputtamatta. Se sopi meille, kun haikeutta oli kodin myymiseen liittyvissä päätöksissä. Jatkotoimet menivät ripeästi selkeän konseptin mukaan. Talomme meni nopeasti kaupaksi, kiitos ammattimaisten kuvienkin.”

Asunnon ostaja

”Välittäjä oli selkeä ja osasi ottaa ensiasunnonostajan tarpeet ja toiveet hyvin huomioon. Yhteistyö oli toimivaa ja välittäjä oli ammattitaitoinen. Prosessi sujui ripeästi ja tehokkaasti, välittäjältä sai hyvät ohjeet, joilla toimia eri tilanteissa. Olen tyytyväinen saamaani palveluun.”

Asunnon myyjä

”Kaikista tapaamista välittäjistä Merja Viertola teki napakimman ja varmimman vaikutuksen välittäjänä. Mitään lukuja ei tarvinnut hakea tilastoista, hän hallitsi alan suvereenisti. Hän myös vaikutti hyvin motivoituneelta ottamaan toimeksiannon.”

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Merja Viertola
Merja Viertola, Kiinteistömaailma Turku Humalistonkatu