Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Todella joustavaa palvelua asiakkaan aikataulujen mukaan. Erinomainen välittäjä. Asiat hoituivat hienosti ja asiat selvitettiin nopeasti. Kiitos Jari.

Asunnon myyjä

Jari Laaksosesta kannattaa Kiinteistömaailman pitää kiinni. Ammatillisesti erittäin osaava, työstään oikeasti innostunut ja asiakastyön vuorovaikutusosaaminen ihan huippua.

Asunnon myyjä

Kuvat talostani niin ulkoa kuin sisältä erinomaiset, talon markkinointi erinomaista, ostajakandidaatteja kävi ihmeen paljon, kun tiedossa oli, että talo tosi iso, myyntiajaksi arvioitiin 1-2 vuotta ja talo saatiin myytyä vähän yli 6 kk:n. Välittäjän yhteistyö niin kuntotarkastajan kuin pankinkin kanssa hyvää, asiantuntevaa, joustavaa ja nopeaa. Välittäjä välitti niin myyjästä kuin ostajastakin erinomaisesti. Suosittelen häntä muillekin.

Asunnon ostaja

Koko prosessi esittelyajankohdasta sopimisesta kauppakirjan allekirjoitukseen sujui kuin rasvattu. Mitään ei voisi enää tämän paremmin tehdä! Itselläni oli tiukka aikataulu asunnon oston suhteen ja asun 150km päässä ostokohteesta. Aivan loistavaa ja ehdotonta tässä tilanteessa oli, että asiakirjojen toimitus ja allekirjoitusasiat jne. onnistuivat sähköisesti. Kiitos paljon!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

KiLAT, LKV, LVV Jari Laaksonen
Jari Laaksonen, Kiinteistömaailma Turku Humalistonkatu