kiinteistönvälittäjä, LKV Aleksi Ala-Nissiläkiinteistönvälittäjä, LKV Aleksi Ala-Nissilä

100% asiakkaista suosittelee

Aleksi Ala-Nissilä

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Turku Humalistonkatu

aleksi.ala-nissila@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 464 9456Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Aleksi Ala-Nissilä
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Arvoasunnot, Uudiskohteet, Perheasunnot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Myydyt kohteet

15

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 15 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Naantalilainen myynnin ammattilainen, jolla on aikaisempaa myyntikokemusta autoalalta sekä urheilukaupasta. Olen aina valmiina palvelemaan juuri Sinua. Nykyaikaisimmilla työkaluilla tehokasta asuntokauppaa ja todistetusti Turun ja ympäryskuntien keskiarvoa nopeammin. Teen asuntokauppaa isolla sydämellä tosissaan, mutten vakavasti. Etsitään yhdessä Sinulle sopiva ratkaisu ja tehdään elämäsi suuri kauppa yhdessä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Aleksi on todella miellyttävä, pitää hyvin ajan tasalla, hänen kanssaan on todella helppo tehdä yhteistyötä. Olen oikein tyytyväinen. Tarjouskauppasopimus tehty ja ehdollinen tarjous uudesta kodista. Uskon, että hän tekee parhaansa, jotta kaupat syntyy ja saadaan hyvä hinta.

Asunnon ostaja

Välittäjältä saimme nopeasti soiton yhteydenottopyynnön jälkeen ja esittely järjestyi joustavasti. Välittäjä oli todella mukava ja huolehti mm. tiedottamisesta osaavasti. Hänelle oli helppo laittaa viestiä tarvittaessa ja vastaukset sai nopeasti ja asiallisesti. Hän oli myös aktiivisesti mukana ostoprosessin joka vaiheessa, mikä oli hyvä asia. Mukavaa myös, että välittäjä oli samaa ikäluokkaa kanssamme, kommunikaatio oli sopivan rentoa. Jos ostamamme asunto olisi lunastettu, olisimme varmasti kysyneet tältä välittäjältä, olisiko hänellä ollut kontakteja muihin vastaaviin myyntikohteisiin eli mahdollisuuksien mukaan jatkaneet hänen kanssa yhteistyötä. Kiitos.

Asunnon ostaja

Aleksi oli erittäin mukava ja osasi asiansa hyvin. Tunsi kohteen ja osasi vastata useisiin kysymyksiimme saman tien. Hänen kanssaan oli miellyttävä asioida. Hyvä välittäjä.

Asunnon ostaja

Asuntokauppojen ripeä hoitaminen ja tiedottaminen ostoprosessin aikana.

Asunnon myyjä

Tiedottaminen, sovituista asioista kiinni pitäminen. Erityinen kiitos näkökulmista, jotka kiinteistövälittäjä toi tietoisuuteeni. Näkökulmia, joita en osannut ajatella asuntokauppojen yhteydessä. Sanotaan, että aina on paratamisen varaa ja siksi ei voi antaa parasta mahdollista arvosanaa, mutta tässä kohtaa voin, koska kohdallani kiinteistövälittäjä Aleksi Ala-Nissilä hoiti asuntoni myyntiä ja myös uuden hankintaa rautaisella ammattimaisella otteella. Haastattelin kolmea eri kiinteistövälittäjää asuntoni myyntiin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Aleksi Ala-Nissilä
Aleksi Ala-Nissilä, Kiinteistömaailma Turku Humalistonkatu