Kiinteistönvälittäjä, Vuokravälittäjä, Alalla 11-vuotta. YKV, LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja.  Laura LehtolaKiinteistönvälittäjä, Vuokravälittäjä, Alalla 11-vuotta. YKV, LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja.  Laura Lehtola

100% asiakkaista suosittelee

Laura Lehtola

Kiinteistönvälittäjä, Vuokravälittäjä, Alalla 11-vuotta. YKV, LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja.

Kiinteistömaailma Tornio

laura.lehtola@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050-382 7827Soita minulle

Energiaa kodinvaihtoon ja asuntokauppoihin! Olen auttanut satoja perheitä unelmien kodin löytämisessä ja vanhan myymisessä. Asiakkaani kiittävät minua erityisesti aktiivisuudesta ja tehokkuudesta. Ammattimaisuus lähtee asenteesta. Kokemusta minulla on laajalti niin kiinteistöistä, kuin osakehuoneistoistakin, sillä olen toisen polven välittäjänä ollut jo 11-vuotta alalla. LKV-tutkinnon olen suorittanut vuonna 2016 ja Ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon (YKV) suoritin Kiittäen hyväksytyin arvosanoin vuonna 2022. Tutkielmani aiheena oli tärkeäksi kokemani aihe, joka käsittelee Ostaja-asiakkaan palvelun kehittämistä. Työskentelin muutaman vuoden Oulussa ja palasin perheellisenä takaisin kotikaupunkiini Tornioon. Haluan auttaa myös Sinua - tehdään yhdessä kotiunelmistasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kaikki meni hyvin. Meillä on nyt uusi koti ja vanha on myyty. Väliaikainen koti löytyi myös Lauran ansiosta. Kiitos Laura hyvästä työstä. Ei voi kun kiittää ja olla tyytyväinen

Asunnon myyjä

Toiminta ja palvelu erinomaista. Välittäjä teki hyvää työtä asunnon myymisemme eteen ja se tapahtui nopeasti. Välittäjä oli myös hyvin perillä siitä minkälaista asuntoa haimme tilalle. Myös tulevasta kodistamme saimme kaupat nopeasti aikaan. Positiivisuus ja iloisuus suurta plussaa. Olen erittäin tyytyväinen saamaamme palveluun ja käytän myös jatkossakin teidän palveluita, mikäli tulevaisuudessa tarve vaatii :)

Asunnon ostaja

Ihanan iloinen, positiivinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Kaikista asioista pystyttiin keskustelemaan avoimesti. Laura piti meidät ajantasalla ja viesteihin vastattiin nopeasti. Laura kertoi selkeästi kaikki talon ostoon liittyvät vaiheet.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, Vuokravälittäjä, Alalla 11-vuotta. YKV, LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja.  Laura Lehtola
Laura Lehtola, Kiinteistömaailma Tornio