28631h-3hKielotie 34, Vantaa, 01300

As Oy Tikkurilan Paletti

186 833 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - As Oy Tikkurilan PalettiUudiskohde
Esittely
Huoneisto

Tervetuloa uuden aikakauden asumisen pariin!

Uusi muuttovalmis As. Oy Tikkurilan Paletti tarjoaa sinulle täydellisen kodin, joka yhdistää modernin arkkitehtuurin ja huippusijainnin.

Kun teet kaupat nyt, saat erityisen edun – kuuden kuukauden hoitovastikkeet kaupan päälle.

Sijainti

Kerrostalo sijaitsee keskeisellä paikalla, mikä tekee arjen sujuvaksi ja vaivattomaksi. Välittömässä läheisyydessäsi on lukuisia monipuolisia palveluita, kuten kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Lisäksi juna-asemalle on vain 500 metrin matka, joten liikkuminen on helppoa niin lähialueelle kuin kauemmaskin.

Asunnot

Asunnoissa on panostettu laatuun ja toimivuuteen. Suuret ikkunat tuovat valoa ja avaruutta jokaiseen kotiin. Hulppean kokoiset lasitetut parvekkeet tai pihaterassit tarjoavat mahdollisuuden nauttia raikkaasta ilmasta ympäri vuoden. Kylpyhuoneet on suunniteltu hotellimaisella luksuksella, tyylikkäine seinä-wc:ineen, isoine peileineen ja saunallisissa huoneistoissa saunan ja pesutilan erottavine lasiseinineen.

Yhteiset tilat

Avaamalla ulko-oven ja astumalla sisään huomaat tyylikkäät aula ja käytävätilat. Viihtyisyydestä pääset nauttimaan mm. taloyhtiön huippuhienolla spa-tunnelmaisella saunaosastolla.

Pysäköinti

Katutasoon sijoittuvasta parkkihallista on hissillä suora ja esteetön kulku asuntoihin. Taloyhtiöllä on hallissa 21 autopaikkaa, joista valtaosa on varustettu sähkölatauspisteellä. Autohallipaikat myydään omina osakkeina.

Piha-alue

Suojaisa katutason yläpuolella oleva piha-alue tarjoaa viihtyisän ja turvallisen ympäristön. Täällä voit nauttia rauhallisista hetkistä perheen ja ystävien kanssa.

Tonttiosuuden lunastus

Asukkailla on mahdollisuus lunastaa huoneiston tonttiosuus halutessaan.

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta. Ota yhteyttä meihin ja varaa oma esittelyaikasi, jotta pääset tutustumaan mahdolliseen uuteen kotiisi!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!