HYVÄ KOTI ANSAITSEE HYVÄN VÄLITTÄJÄN! Asuntosi myynti on minulle kunnia-asia Intohimosta ja rakkaudesta työhön syntyy hyvä välittäjä 25 vuoden myyntikokemus ja hyvä paikallistuntemus Olen sosiaalinen, aktiivinen ja minut on helppo tavoittaa Minulle moraali ja rehellisyys sekä luotettavuus ovat kaiken perusta Ota rohkeasti minuun yhteyttä, olit sitten myymässä tai ostamassa. Tehdään juuri sinun asuntounelmistasi totta Vihdoinkin olet löytänyt oman välittäjäsi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Tässä kohteessa välittäjällä ei ole mitään parannettavaa. Kiinteistömaailman kannattaa pyrkiä samantasoiseen laatuun koko organisaatiossa. Ei varmasti helppoa mutta yrittämisen arvoista!

Asunnon ostaja

Ensikontaktista lähtien Petri on ollut erittäin ystävällinen ja mukava henkilö, jonka kanssa jokainen asunnon oston vaihe on ollut helppoa. Olen ensiasunnon omistaja, joten en tiennyt miten koko prosessi oikeasti menee. Petri oli todella avulias ja kärsivällisesti auttoi minua jokaisessa vaiheessa ja antoi säännöllisesti väliaikatiedotteita, että missä mennään. Kauppatilaisuus oli nopea ja vaivaton ja mitään ei jäänyt puuttumaan. Kiitos erittäin paljon! Petrille! En keksi mitään parannettavaa. Petri toimi esimerkillisesti.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli aivan loistava ja asiansa osaava! Selvitti kaikki tarpeelliset asiat asiakkaalle selkeästi ja ymmärrettävästi. Oli hyvin myös ostajan puolella eikä vain myyjän. Hän oli aina ajallaan kohteessa niin kuin oli sovittu, palvelu oli aina yhtä ystävällistä ja rentoa. Kiitos erinomaisesta palvelusta ja avusta isojen asunnon ostopäätösten äärellä. Paras tapaamani välittäjä tähän mennessä!

Asunnon myyjä

Petri toimi erittäin luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Hän oli aktiivisesti ostajaehdokkaisiin yhteydessä ja hänen avulla saimme asunnostamme parhaan mahdollisen hinnan.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Petri Moisio
Petri Moisio, Kiinteistömaailma Tampere Sammonkatu