Erityisosaaminen

Omakotitalot, Yksiöt ja kaksiot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, norja, englanti

Olen erittäin vahvan asiakaspalvelukokemuksen omaava luotettava, määrätietoinen ja helposti lähestyttävä. Oman kodin myyminen ja ostaminen ovat isoja asioita ja näissä asioissa tarvitaan periksiantamatonta osaajaa avuksi. Elämänkokemusta ja avarakatseisuutta olen kartuttanut mm. asumalla saarella, jossa ei ollut mitään palveluja ja ainoa tie mantereelle oli laivaväylä sekä Norjassa lähes kahdeksan vuotta, jossa opin kielen ja työn ahkeralla uurastuksella. Tällä sisukkuudella ja periksiantamattomuudella autan varmasti myös sinua löytämään optimaaliset ratkaisut tehokkaasti ja sinun tarpeesi huomioon ottaen. Vapaa-aikani kuluu koirieni parissa. Tykkään ulkoilla ja liikkua, sekä nautin kun saan viettää aikaa perheeni kanssa.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Välittäjämme Eevaleena Harjajärvi oli samanaikaisesti ammattitaitoinen ja lämmin. Ensiasunnon ostajalle asuntokaupan kiemurat tuntuivat ajoittain ylivoimaisen monimutkaisilta, mutta Eevaleena jaksoi vastailla kysymyksiin ja selittää asioita. Koin, että minun edustani välitettiin.

Asunnon myyjä

Oli kiva, että välittäjä oli kiinnostunut meistä muutenkin kuin asunnon myymiseen liittyen. Välittäjä oli erittäin helposti lähestyttävä. Keskustelu oli sujuvaa ja luontevaa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

 Eevaleena Harjajärvi
Eevaleena Harjajärvi, Kiinteistömaailma Tampere Sammonkatu