kiinteistönvälittäjä, LKV Tiina Laulainenkiinteistönvälittäjä, LKV Tiina Laulainen

100% asiakkaista suosittelee

Tiina Laulainen

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Tampere Ratina

tiina.laulainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 597 1532Soita minulle

Myydyt kohteet

50

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 50 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Tehokasta ja aitoa välittämistä räätälöitynä juuri Sinulle. Tämän tradenomin selkäreppuun on pakattu monipuolista myyntikokemusta jo parin vuosikymmenen ajalta. Olen toiminut sisustusalan yrittäjänä, vakuutusalalla, kodin ja yritystoiminnan rahoittajana sekä sijoitusneuvojana (APV2). Soita minulle, kun haaveissasi on kodin vaihto tai sijoitusasunnon hankinta! Uskon, että sijoitusasuntoa hankkiessa kannattaa tehdä tarkat laskelmat, mutta oman kodin hankinta tehdään loppumetreillä sydäntä kuunnellen. Vanhan omakotitalon omistajana ja viisihenkisen perheen äitinä en pelkää tarttua haastavimpiinkaan projekteihin. Uskon, että luovuuteni, kekseliäisyyteni ja rauhallinen neuvottelutaitoni auttavat minua viemään yhteiset tavoitteemme maaliin. Kun valitset minut omaksi välittäjäksesi, otan huomioon elämäntilanteesi, henkilökohtaiset toiveesi ja haaveesi. Räätälöin kodinvaihtosuunnitelman juuri Sinulle sopivaksi. Annan Sinulle lupaukseni aktiivisesta yhteydenpidosta, ammattitaidosta (LKV) ja sinnikkyydestä - hymyä unohtamatta. Soita jo tänään! Minä ja kollegani olemme täällä kaikki valmiina auttamaan.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjän asenne ja iloisuus oli käsin kosketeltavaa. Ammattitaito huokui Tiinasta, ja asiat hoitui juuri niin kuin halusi, ja sen yli!

Asunnon ostaja

Tiina on asiantunteva, ystävällinen ja erinomaisen jämpti välittäjä. Kaikki toimi hienosti kauppaprosessin aikana vaikka aikataulu olikin tiivis. Tässä ei oikein parannettavaa jäänyt.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Tiina Laulainen
Tiina Laulainen, Kiinteistömaailma Tampere Ratina