Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400 472 538Soita minulle

Erityisosaaminen

Uudiskohteet, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Suhtaudun työhöni intohimolla ja on suuri kunnia olla mukana tärkeässä kodinvaihtoprojektissasi. Jokainen kohtaaminen on minulle arvokas, ja haluan auttaa sinua pääsemään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Hyvään lopputulokseen pääsemiseksi minusta tärkeintä on sujuva yhteydenpito, sekä asioiden hoitaminen jämptisti, jolloin jokainen osapuoli voi olla tyytyväinen lopputulokseen. Soita minulle vaikka heti!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Sovitut asiat pitivät, asiallinen käytös ja ammattitaitoinen ote.

Asunnon myyjä

Ihan super välittäjä on Aki Hangasmaa! Koskaan ei mikään eikä missään tilanteessa jäänyt epäselvyyttä tai että missä mennään. Olin koko ajan tietoinen mikä on tilanne. Nopeat kaupan cloussaamisetkin sai aikaan. Niin mielyttävä henkilö! Kiitos Aki, sen näkee ja sain kokee kun kaveri tekee työtä mistä tykkää ja missä on hyvä. Super kiitos!

Asunnon ostaja

Aki nappasi kiinni myös omasta asunnon tarpeestani ja on välittänyt erilaisia vaihtoehtoja tämän sijoitusasunnon jälkeen. Peukut tälle.

Asunnon myyjä

Hoiditte myynnin hienosti maaliin ja piditte hyvin ajan tasalla koko prosessin ajan. Asenne ratkaisee. Kokemusta ja tietoa kertyy lisää iän myötä. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus.

Asunnon myyjä

Erityisen hyvin sujui sähköinen allekirjoitus- ja viestintä. Huoneisto saatiin myytyä nopeasti.

Asunnon myyjä

Erinomainen ja ensiluokkainen kokemus

Asunnon ostaja

Asiat sujuivat helposti kiinteistömaailman kanssa. Välittäjä piti meitä ajantasalla kauppaan liittyvistä asioista ja tarjouksista koko prosessin ajan.

Asunnon myyjä

Toiminta vaikutti asiantuntevalta, asiakas pidettiin ajan tasalla siitä missä mennään, välittäjä hoiti asiat siten että itse ei tarvinnut aina matkustaa paikan päälle (pitkä matka)

Asunnon ostaja

Välittäjä piti ensiasunnon ostajan hyvin kartalla mitä seuraavaksi tapahtuu kaupan käynnissä.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja saimme nopeasti vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Kaikin puolin sujuva kauppa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Aki Hangasmaa
Aki Hangasmaa, Kiinteistömaailma Tampere Ratina