Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Omakotitalot, Perheasunnot, Kerros- ja rivitalot

Suhtaudun työhöni intohimolla ja on suuri kunnia olla mukana tärkeässä kodinvaihtoprojektissasi. Jokainen kohtaaminen on minulle arvokas, ja haluan auttaa sinua pääsemään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Tarjoan asiakkailleni täyden huomioni ja luottamukseni. Hyvään lopputulokseen pääsemiseksi minusta tärkeintä on sujuva yhteydenpito, sekä asioiden hoitaminen jämptisti, jolloin jokainen osapuoli voi olla tyytyväinen lopputulokseen. Minut saat joustavasti kiinni, kun sinulle sopii. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Palvelen sinua todella mielelläni.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Sovitut asiat pitivät, asiallinen käytös ja ammattitaitoinen ote.

Asunnon myyjä

Ihan super välittäjä on Aki Hangasmaa! Koskaan ei mikään eikä missään tilanteessa jäänyt epäselvyyttä tai että missä mennään. Olin koko ajan tietoinen mikä on tilanne. Nopeat kaupan cloussaamisetkin sai aikaan. Niin mielyttävä henkilö! Kiitos Aki, sen näkee ja sain kokee kun kaveri tekee työtä mistä tykkää ja missä on hyvä. Super kiitos!

Asunnon ostaja

Aki nappasi kiinni myös omasta asunnon tarpeestani ja on välittänyt erilaisia vaihtoehtoja tämän sijoitusasunnon jälkeen. Peukut tälle.

Asunnon myyjä

Hoiditte myynnin hienosti maaliin ja piditte hyvin ajan tasalla koko prosessin ajan. Asenne ratkaisee. Kokemusta ja tietoa kertyy lisää iän myötä. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus.

Asunnon myyjä

Erityisen hyvin sujui sähköinen allekirjoitus- ja viestintä. Huoneisto saatiin myytyä nopeasti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Aki Hangasmaa
Aki Hangasmaa, Kiinteistömaailma Tampere Ratina