yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, rakennusinsinööri Timo Lampiyrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, rakennusinsinööri Timo Lampi

95% asiakkaista suosittelee

Timo Lampi

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, rakennusinsinööri

Kiinteistömaailma Tampere Lielahti, Kruunukeskus

timo.lampi@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 597 1550Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

Suomi, englanti

Myydyt kohteet

26

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 26 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen naimisissa ja kolmen lapsen isä sekä neljän lapsen isoisä. Koulutustaustani on hyvin rakennusalapainotteinen eli valmistuin Tampereen "Tekusta" v. 1994 Rakennusmestariksi ja sen jälkeen jatkoin vielä toiset 3 vuotta valmistuakseni v. 1997 Rakennusinsinööriksi,tämän jälkeen työskentelin kahdessa eri rakennusliikkeessä sekä työmaalla, että toimistossa erilaisissa rakennusalan tehtävissä. V.2004 joulukuussa aloitin asunnonmyyntihommat Kiinteistömaailmassa ja siitä lähtien ihmisten asunnonvaihtoasiat ovat olleet intohimoni!01.04.2008 siirryin myyntijohtajaksi Kruunukeskukseen ja 02.01.2013 aloitin yrittäjänä Lielahden myymälässä. Harrastuksiini kuuluu kuntosalilla käynti, lenkkeily ja hiihto.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Aktiivinen ja asiallinen yhteydenpito sekä tiedottaminen jokaisen yksityisesittelyn jälkeen. Nopea tempo päällä alusta alkaen, johtaen pikaisesti kauppoihin.

Asunnon myyjä

Mielestäni kaikki asiat tuli nopeasti käsiteltyä ja asuntoilmoitus julkaistiin ripeästi. Välittäjällä oli jo ensitapaamisella tietoa vastaavan kohteen myynnistä, hän oli hyvin valmistautunut tapaamiseen mikä antaa luottamusta Kiinteistömaailmaan.

Asunnon ostaja

Tiedotus oli koko prosessin ajan asiantuntevaa ja ajantasaista. Todella ammattilainen välittäjä

Asunnon ostaja

Ostajana kaikki sujui ystävällisen napakan ammattitaitoisesti. Tiesimme kokoajan mitä oli seuraavaksi tulossa. Kokonaisuutena erinomainen palvelu. Sähköinen asuntokauppa kruunasi ostotapahtuman, se oli kyllä sujuvaa.

Asunnon myyjä

Tyytyväisiä välittäjän sitoutumiseen asiassamme alusta loppuun.

Asunnon myyjä

Asiallinen ja asiansaosaava, ystävällinen ja rauhallinen välittäjä.Tiedottaminen aivan erinomaista.Erityiskiitos vielä hyvästä taidosta kuunnella ja huomioida asiakkaita,(joita oli tässä myyntitapahtumassa kolme omistajaa) ja toivomusten huomioimisesta.Kiitos:)

Asunnon myyjä

Erityisen hyvää oli syventyminen asuntoomme ja tilanteeseemme. Keskustelu oli avointa ja rehellistä. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja kohteliasta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, rakennusinsinööri Timo Lampi
Timo Lampi, Kiinteistömaailma Tampere Lielahti, Kruunukeskus