myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Emilia Nikkilämyyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Emilia Nikkilä

100% asiakkaista suosittelee

Emilia Nikkilä

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

Kiinteistömaailma Tampere Koilliskeskus

emilia.nikkila@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0443481737Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Uniikit kohteet, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Perheasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Onpa kiva, että haluat tietää minusta lisää! Olen vieraillut työurani aikana sadoissa pirkanmaalaisissa kodeissa ja olen huomannut, miten hyvin erilaisia mutta aina tärkeitä kaikki kodit ovat. Aivan kuten omistajansakin. Minulle on tärkeää tutustua kotien lisäksi myös ihmisiin niiden sisällä. Otteeni myyntityöhön on asiakasta kunnioittavaa ja maanläheistä mutta hyvin tehokasta. Hallitsen somen kuin omat taskuni ja se on minulle henkilökohtaisen kanssakäymisen lisäksi luonteva tapa asioida ja markkinoida tehokkaasti ja nykyaikaisesti. Jos syystä tai toisesta jokin asia menee hankalaksi, voit luottaa siihen, että pidän aina viimeiseen asti asiakkaitteni puolta. Aina. Mielestäni jokaista kotia tulee myydä ja markkinoida edustavasti, kunnioittavasti ja tyylikkäästi. Tämän toteutan ammattikuvaajan avulla, tarvittaessa sopivasti stailaamalla tai digistailaamalla, mielenkiintoisella esittelytekstillä sekä perehtyneellä ja innostuneella esittelyllä. Nyt haluaisin kuulla, mitä sinä toivoisit minulta. Odotan jo kovasti, että pääsemme juttelemaan kodinmyyntiajatuksistasi ja pääsemme miettimään, millainen yhteistyö olisi meille paras. Minut on valittu kunniatehtävään toimimaan Kiinteistönvälitysalan keskusliiton (KVKL) vuoden 2023 Hyvän välitystavan lähettiläänä. Kun haluat myydä tai ostaa asunnon ja arvostat iloista, energistä ja kunnioittavaa asiakaspalvelua sekä laajaa paikallistuntemusta, olen oikea valinta sinulle. Minä oikeasti välitän.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Ihanan asiantuntevaa ja ammattimaista. Olen tavannut useita kiinteistövälittäjiä viimeisen 8 vuoden aikana ja tämä oli ensimmäinen joka oli täsmällinen sekä näytti olevan aidosti kiinnostunut työstään. Pidämme myös siitä että mikäli valitsemme tämän firman myymään asuntoamme, myy sitä juuri nimenomaan tämä asiantunteva henkilö pääasiassa, eikä ihan kuka tahansa, joka ei välttämättä ole aiemmin edes meitä tavannut tai edes asunnossamme käynyt.

Asunnon myyjä

Välittäjä saapui täsmälleen sovittuun kellonaikaan. Hän kertoi erittäin selkeästi ja asiakasystävällisesti kuinka asuntoani kannattaisi myydä. Sain hyvin vastauksia kysymyksiini ja opin samalla uusia asioita. Välittäjästä jäi positiivinen vaikutelma!

Asunnon ostaja

Välittäjä halusi ratkoa kuntotarkastuksessa aiheutuneita ongelmia ja auttoi todella paljon. Hyvin ystävällinen ja pärjää varmasti urallaan.

Asunnon myyjä

Emilia antoi tilaa miettiä mitä tehdään asian suhteen, mutta oli silti selkeä suunnitelma, koska palataan asiaan.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ihanan aurinkoinen ja välitön, hänestä tuli erittäin luotettava ja ammattitaitoinen olo, joka hoitaa hommansa mutkattomasti ja kaupan osapuolille sopivilla tavoilla. Nuorena naisasiakkaana välittäjän sukupuoli ja ikä oli mukavaa plussaa. Hänessä ei olle yhtään stereotyyppisen välittäjän piirteitä, joka oli erittäin hyvä juttu.

Asunnon myyjä

Tiesin koko ajan, että asiat menevät virallisesti oikein, eikä tarvinnut olla huolissaan mistään sellaisesta. Tilanteessani oli niin paljon asioita, joiden olisi mahdollista mennä pieleen, niin oli helpottavaa jättää tämä osa niistä ammattilaiselle.

Asunnon myyjä

Elämäni aikana olen joitakin kiinteistöjä ostanut ja myynyt ja koskaan ei asiat ole sujuneet yhtä ammattitaitoisesti, helposti ja nopeasti kuin nyt. Yhteydenpito oli esimerkillistä. Vuorokauden ajasta riippumatta Emilia oli tavoitettavissa. Sähköposti- ja muihin viesteihin hän vastasi asap. Ammattitaitoa osoittee myös asunnosta edeltä käsin annettu hinta-arvio, joka toteutui eurolleen. Myös Emilian ystävällinen ja iloinen persoona teki asioinnista helppoa ja sujuvaa. Oikeastaan välittäjältä täyden kympin arvoinen suoritus.

Asunnon ostaja

Hän toimi oikein hyvin. Hän vastasi viesteihini viikonloppunakin. Sain asian heti hoidettua. Mikään ei ollut epäselvää.

Asunnon myyjä

Emilia oli tehnyt todella hyvän taustatyön tutkiessaan asuinalueen hintatason ja esitteli sen meille fiksusti. Yhteydenpito oli saumatonta ja välittäjään sai nopeastikin yhteyden. Ei voi kuin sanoa, että kiitos! Emilia on huipputyyppi ja hänen kanssaan on helppo asioida. Tsemppiä jatkoon!

Asunnon myyjä

Välittäjän tiesin jo entuudestaan. Tiesin olevani huippumyyjän asiakas, joten en ollut huolissaan mistään missään kohtaa.

Asunnon ostaja

Välittäjämme loi ensimmäisestä näytöstä lähtien ammattimaisen ja realistisen mutta samalla lämpimän yhteyden meihin ostajaehdokkaisiin Luotimme välittäjän asiantuntemukseen hänen osaamisensa ja palvelualttiutensa ansiosta. Saimme vastaukset nopeasti ja meille jäi käsitys siitä, että välittäjä tunsi kohteen hyvin. Koordinaatio myös pankkimme ja kuntotarkastajan kanssa oli toimivaa ja kaikki sujui hienosti. Tämä kaikki johti siihen, että myös kauppoja lähdettiin tekemään hyvällä mielellä; oli tunne siitä, että asiat hoituvat sekä kauppojen aikana, että mahdollisesti tulevaisuudessakin. Lämmin kiitos asiantuntemuksesta!

Asunnon ostaja

Muutamaa taloa miettineenäni, huomasin välittäjien ison eron. Oli ilo tehdä asuntokaupat Emilian kanssa, koska hän kuunteli ja ymmärsi myös ostajan puolta, sekä aidosti halusi tehdä asuntokauppaa! Iloisella asenteella!

Asunnon ostaja

Emilia oli ammattitaitoisuutensa lisäksi aivan ihana ja välitön persoona. Hän tuntui elävän mukana toteuttaessaan unelmaamme. Kiitos hänelle vielä aidosta läsnäolosta!

Asunnon ostaja

Jokaisessa Kiinteistömaailman kohteessa käydessämme välittäjät olivat erityisen ystävällisiä, avuliaita ja asiantuntevia. Meille välittyi Kiinteistömaailmasta kuva yrityksenä, joka oikeasti välittää siitä, että asiakkaiden tarpeet ja toiveet otetaan huomioon. Jokaiseen kysymykseemme saimme aina kattavat ja nopeat vastaukset ja prosessin aikana kanssakäyminen oli erityisen helppoa ja mukavaa. Olemme hyvin kiitollisia yhteistyöstä ja varmasti jatkossakin toivomme asioivamme Kiinteistömaailman kanssa. Iso suositus lähtee myös ystävillemme. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä välittäjän toimintaan kanssamme. Myös aiemmissa näytöissä käydessämme Kiinteistömaailman kohteissa oli aina mukavimmat ja asiantuntevimmat välittäjät. En kehittäisi mitään mutta toivon, että jatkossakin Kiinteistömaailma pysyy yhtä selkeästi muiden kiinteistönvälitysyritysten yläpuolella.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui niin hyvin ja sujuvasti, eikä mikään asia jäänyt epäselväksi. Emilialle 10+ välittäjänä, aivan super hyvä työssään!

Asunnon myyjä

Julkinen palaute sosiaalisessa mediassa: Katselin ikkunasta, kun viime kesänä meidän naapuritaloa myit ja täytyy sanoa, että harvoin olen niin iloista ja lämminhenkisen oloista kiinteistövälittäjää nähnyt. Sitten luin tekemäsi myynti-ilmoituksen, joka oli ehkä paras koskaan näkemäni. Jo silloin päätin, että meistä tulee sun asiakkaita heti, kun on aika pistää talo myyntiin.

Asunnon myyjä

Emilia on erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen välittäjä. Hänen aluetuntemuksensa ja tietojensa vuoksi saimme asunnostamme paljon paremman hinnan, kuin kukaan muu välittäjä arvioi. Hän myös piti meidät ajantasalla jatkuvasti ja vastasi kysymyksiimme kärsivällisesti. Kaikki sujui upeasti aina asunnon ensiarviosta kaupantekotilaisuuteen asti. En keksi mitään parannettavaa.

Asunnon myyjä

Emilia Nikkilän kanssa kaikki sujui kuin tanssi! Niin täydellinen välittäjä, etten keksi mitään mitä voisi paremmin tehdä!

Asunnon myyjä

Emiliasta emme keksi mitään parannettavaa. Alansa huippuammattilainen.

Asunnon ostaja

Meillä on kokemusta välittäjästä sekä ostajan että myyjän näkökulmasta. Asiat tulivat hoidetuksi asiantuntevasti, täsmällisesti, palvelualttiisti ja kaiken lisäksi aurinkoisella asenteella niin oston kuin aiemman kahden myynnin osalta. Kohtasimme monta välittäjää ostoprosessin aikana, Emilia oli ehdottomasti paras! Voimme siis vilpittömästi suositella häntä. Kaikki toimi niin hyvin, että on vaikea keksiä, mitä voisi tehdä paremmin.

Asunnon myyjä

Emilia oli aidon kiinnostunut talomme rakenteista ja rakennuspiirustuksista, joista hän saikin selville yllättävän nopeasti asioita, joita en ollut aiemmin huomannut. Myös tutustumiskierroksella hän kiinnitti huomionsa moniin yksityiskohtiin, joista olisi hyvä olla kaikkien muidenkin kiinteistönvälittäjien kiinnostuneita kohdetta myydessään. Kerrankin löytyi välittäjä, josta sai vaikutelman, että hän tietää ja tutustuu kohteeseen, eikä kaikkea tarvitse plärätä papereista.

Asunnon myyjä

Asuntokaupat menivät todella hyvin. Koin, että välittäjä oli ammattitaitoinen. Hän oli ripeä ja nopea vastauksissaan. Kaikki meni paremmin kuin edes osattiin odottaa. Voin lämpimästi suosittaa häntä kaikille ystävilleni välittäjäksi.

Asunnon myyjä

Emilia hoiti meidän tilanteeseen yllättäen tulleen ja erikoisen asuntokaupan todella asiantuntevasti, nopeasti positiivisella asenteella ja täyden luottamuksen ansaiten. Ehdottomasti paras välittäjä, jonka kanssa olen koskaan ollut tekemisissä. Hän oli tehnyt perusteellisen pohjatyön ja löysi myytävästä kohteesta ison liudan positiivisia asioita. Iso kiitos! Terveisenä Kiinteistömaailmalle: Kannattaa pitää Emiliasta hyvää huolta ja pitää kiinni.

Asunnon myyjä

Kaupat tehtiin todella hienosti maaliin haasteista huolimatta.

Asunnon ostaja

Excellent service, highly professional, friendly, a very positive experience dealing with Emilia Nikkilä. Helpful and excellent communication during such a big step in our life. Thank you again Emilia!

Asunnon myyjä

Kaikki sujui hyvin ammattitaitoisesti ja nopeasti. Emilia huolehti kaikesta erinomaisesti, olin koko ajan tilanteen tasalla. Parannettavaa? Voiko tuosta vielä parantaa??? Tämä oli ainakin minulle sopiva täydellinen palvelu.

Asunnon myyjä

Myimme omakotitalon, jossa on tehty useita peruskorjauksia vuosien aikana. Välittäjä Emilia paneutui asiaan huolellisesti ja meille välittyi kuva, että häntä kiinnosti aidosti saada tietoa kaupan kohteesta ja valmistautua ostajaehdokkaiden kysymyksiin. Liian usein kiinteistönvälittäjä ei tiedä kaupan kohteesta mitään, Emilia oli positiivinen poikkeus!

Asunnon myyjä

Iloinen ja asiantunteva välittäjä, joka oli myös tehokas ja hoiti asiat todella nopeasti.

Asunnon myyjä

Emilia oli erittäin asiantunteva ja hoiti koko prosessin ammattimaisesti. Meille asunnon hankinta ja vanhan myynti tehtiin hyvin helpoksi ja kokonaisuudessaan jäi hyvä tunne siitä, miten asiat hoidettiin.

Asunnon myyjä

Emiliaa ei suotta ole kehuttu välittäjänä!

Asunnon myyjä

Emilia vaan on niin paras. Ja mikä tietomäärä. Osaa vääntää asiat niin rautalangasta, että heti tajuaa.

Asunnon ostaja

Kerkesimme talonhankintaprojektin aikana näkemään noin kymmenen eri välittäjää ja kyllä tälle toteutuneelle kaupalle osui onneksemme se paras heistä. Emiliasta huokui rehtiys ja välittömyys. Kaikki meni "tiptop" iloisella ilmeellä. Kiitokset hänelle hyvin hoidetusta välittämisestä.

Asunnon myyjä

Rehellistä ammattitaitoa, pystyi luottamaan ihan jokaiseen asiaan. En osaa sanoa, mitä olisi voinut paremmin tehdä. Kaikki meni niin hyvin.

Asunnon ostaja

Koko prosessi oli hyvin onnistunut. Mielestäni hän on parasta, mitä voi saada. Työlleen omistautunut.

Asunnon myyjä

Kaikki meni aivan nappiin, juuri niin kuin oli suunniteltu.

Asunnon myyjä

Asiakaslähtöinen, asiantunteva palvelu. Asiakas pidettiin ajantasalla. Asiat hoituivat hienosti ilman turhia jaaritteluita!

Asunnon myyjä

Kaikki hoitui paremmin kuin hyvin! Ei ole yhtään mitään negatiivista sanottavaa!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Emilia Nikkilä
Emilia Nikkilä, Kiinteistömaailma Tampere Koilliskeskus