Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 494 3903Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi

Myydyt kohteet

14

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 14 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

"Olen kuunteleva ja sovitteleva asuinympäristön turvallisuuden asiantuntija. Pitkää virkauraa edelsi moninaiset rakentamiseen liittyvät myyntityöt. Ota yhteyttä ostajana tai myyjänä niin tulen auttamaan Sinut turvalliseen asuntokaupan ratkaisuun. Kotisi on Sinun ja läheistesi. Siksi olet paras ratkaisija uudenkin kodin ilmeestä. Minun ja työyhteisöni tehtävänä on löytää Sinulle kaupan osapuoli."

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjällä oli aina aikaa kuunnella, menimmepä sitten sovitusti tai yllättäen tapaamaan häntä. Tarkka ja täsmällinen toiminta, realistisuus ja ajantasainen tiedotus miellytti - sekä Kiinteistömaailmaa että välittäjää olenkin jo ehtinyt suositella tuttavalleni.

Asunnon myyjä

Asiallinen ja avoin suhtautuminen. Olen ollut tekemisissä aika monien kanssa, mutta Kiinteistömaailman välitäjät ovat antaneet aina ammattitaitoisen ja luotettavan kuvan. Hänestä huokui ammattitaito ja luottamus :)

Asunnon ostaja

Välittäjä oli aidosti kiinnostunut tarpeistamme ja oli positiivisella tavalla erittäin myyntihenkinen. Asioimme asuntoa etsiessämme muidenkin välittäjien kanssa, Markku Kuoppamäki erottui välittäjistä edukseen ja palvelu oli kaiken kaikkiaan erinomaista!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Markku Kuoppamäki
Markku Kuoppamäki, Kiinteistömaailma Tampere Hervanta