kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT Minna-Liisa Mäkisalokiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT Minna-Liisa Mäkisalo

100% asiakkaista suosittelee

Minna-Liisa Mäkisalo

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT

Kiinteistömaailma Tampere Hämeenpuisto

minna-liisa.makisalo@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0505008855Soita minulle

Erityisosaaminen

Liikuntarajoitteisten tai vanhusten asunnot, Kuolinpesät, Kerros- ja rivitalot, Perheasunnot, Arvoasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Vahva palveluorientoituminen, rehellisyys sekä asiakassuhteen luottamuksellisuus ovat työskentelyni perusta. Koen erityisen tärkeänä pitää kiinni sovitusta sekä huolehtia siitä, että asiakkaita kohdellaan tasa-arvoisesti ja reilusti. Vuodet asiakaspalvelussa on antanut valmiuksia kuunnella asiakasta ja hänen toiveitaan. Koti on minulle rakkain paikka ja haluankin varmistaa, että juuri sinulle/teille löytyy toiveitanne vastaava koti jokaisessa eri elämänvaiheessa. Asun aviomieheni, Onni mäyräkoiran ja Toivo mopsin kanssa Tampereen Käpylässä. Vapaa-aikana Onni ja Toivo pitävät huolen, että ulkoilu/lenkkeily hoidetaan säällä kuin säällä. Kiinteistömaailman vahva brändi, erinomaiset työkalut ja parhaat välittäjät takaavat sinulle onnistuneen asuntokaupan. Ota rohkeasti yhteyttä, olit sitten myymässä tai ostamassa uutta kotia!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Minna-Liisa on välittäjänä ystävällinen, luotettava ja ammattitaitoinen. Hän on aktiivinen, mutta ei painostava ja pitää asiakkaasta hyvää huolta. Asiakkaana voi tuntea olevansa luotettavan ammattilaisen käsissä, joka tekee asiat perusteellisesti. Myimme arvoasunnon haastavassa elämäntilanteessa ja Minna-Liisa hoiti työnsä lämpimästi ja samalla jämptisti, pitäen ajan tasalla ulkomaillekin ulottuvan perikunnan.

Asunnon myyjä

Täydellinen palvelu ja asiakaskokemus.

Asunnon ostaja

Minna-Liisa oli helposti lähestyttävä sekä piti hyvin ajan tasalla ja kertoi mitä seuraavaksi tapahtuu/miten prosessi etenee. Ensikertalaisena arvostin erityisesti sitä, että sai selkeästi tietoa mitä tulee tapahtumaan ja pystyi pienellä kynnyksellä kysymään, jos jotain oli mielen päällä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT Minna-Liisa Mäkisalo
Minna-Liisa Mäkisalo, Kiinteistömaailma Tampere Hämeenpuisto