Tiia-Mari Harhala
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358407150022Soita minulle

Sinun kotisi on minulle tärkeä! Hoidan asuntokauppasi asiantuntevasti, päämäärätietoisesti ja ilolla alusta loppuun saakka. Olen myynnin ammattilainen, myyntiä ja asiakaspalvelua olen tehnyt aina. Tässä työssä minua innostaa erityisesti se, kun koti löytää oikeat ihmiset ja asuntounelmista tulee totta. Positiivisen asenteeni ansiosta työskentely kanssani on helppoa ja miellyttävää sekä uskon, että luottamuksen ja sitoutumisen kautta pääsemme parhaisiin tuloksiin sinun toiveitasi kuunnellen. Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa ulkoillen ja harrastusten parissa touhuillen. Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä tekemään kodinvaihtohaaveistasi totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kämppä tuli myytyä nopeasti ja määrätietoisesti. Sain kohteestani sen, mitä oli arvioitukin. Tiia-Mari piti ajantasalla myyntiin liittyvissä asioissa ja auttoi myös uuden asunnon etsinnässä.

Asunnon myyjä

Aivan ihana ihminen. Kämppä myytiin alle viikossa pyyntihinnalla! Ammattitaitoinen ja mahtava välittäjä. Todella hyvin hoiti meidän asiat!

Asunnon ostaja

Uskomatonta, että välittäjä tuli lisänäytölle pyhäpäivänä. Huomioi asiakkaiden asiantuntijuuden eikä tyrkyttänyt kohdetta. Tässä tilanteessa kaikki asiat menivät juuri kuin toivoimme.

Asunnon myyjä

Keskustelu oli erittäin miellyttävää ja sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Tiia-Mari Harhala
Tiia-Mari Harhala, Kiinteistömaailma Tampere Hämeenkatu