kiinteistönvälittäjä, LKV Miia Koskimäkikiinteistönvälittäjä, LKV Miia Koskimäki

97% asiakkaista suosittelee

Miia Koskimäki

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Tampere Hämeenkatu

miia.koskimaki@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0504010199Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Myydyt kohteet

49

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 49 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Mietitkö juuri nyt kodinvaihtoa ja kiinteistönvälittäjän valintaa. Teen työni ammattitaidolla ja positiivisella elämänasenteella, unohtamatta Sinun toiveitasi. Sydän sykkii syntymä kaupungissa edelleen, asun keskustan tuntumassa, tunnen asuinalueet ja niiden palvelut samoin lähikuntien myyntivaltit. Haluan auttaa juuri Sinua oletpa myymässä nykyistä asuntoasi tai etsimässä uutta kotia. Erikoisalaani ovat osakehuoneistot kt ja rt-kodit, kiinteistöt ja arvoasunnot sekä loma-asunnot. Vuosien aikana olen saattanut yhteen lukuisia onnellisia Kodinvaihtajia. Tarjoan osaamiseni, neuvottelutaidot, sujuvuuden ja joustavuuden sekä empaattisen hymyilevän asenteen käyttöösi taatakseni Sinullekin onnistuneen asuntokaupan. Menestys työssäni on huomioitu Kiinteistömaailma-konsernissa valtakunnallisella huippumyyjä palkinnolla. Tälläkin hetkellä olen Kiinteistömaailman yli 700:n välittäjän joukosta valitulla parhaiden välittäjien huippumyyjälistalla. Annan halutessasi vinkkejä myös sisustukseen liittyvissä asioissa, LKV-pätevyyden lisäksi olen suorittanut AMK - sisustusassistentin tutkinnon laadun takaamiseksi. Soita tai laita yhteydenottoa ja kutsu minut maksuttomalle Kotikäynnille, tehdään yhdessä suunnitelma juuri Sinun kodinvaihdolle, onnistunut kodinvaihtosi on minulle sydämenasia.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki sujui paremmin kuin hyvin. Olen erittäin tyytyväinen. Oli hengessä mukana, kiitos." Myyjä Kuljusta.

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi minun hankalasta tilanteesta huolimatta äärimmäisen ammattitaitoisesti ja saumattomasti." Myyjä Petsamosta.

Asunnon ostaja

Välittäjämme oli todella asiansa osaava henkilö, ja takuu varmasti tulemme käyttämään häntä välittäjänä vaikka meillä on tuttavapiirissä välittäjiä myös! Ihan huippu tyyppi oli Miia Koskimäki, vaikka mentiin tiukalla aikataululla hän hoiti asiat todella mallikkaasti!" Ostaja Ruutanasta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Miia Koskimäki
Miia Koskimäki, Kiinteistömaailma Tampere Hämeenkatu