Annamaija Uitto
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0505971547Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Yksiöt ja kaksiot, Perheasunnot

Kielitaito

englanti

Jokainen asiakas on minulle tärkeä! Asunnon myynti ja osto ovat yksiä suurimpia päätöksiämme elämässä. Minulla on palava halu toteuttaa Sinun toiveesi ja päästä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, olitpa sitten myymässä tai ostamassa. Olen kasvanut Tampereella ja Nokialla suurimman osan elämästäni ,joten minulla on vahva paikallistuntemus. Erityisosaamisalueitani ovat Pohjois- ja Länsi- Nokia sekä Itä-Tampere. Olen aina työskennellyt asiakaspalvelun parissa ja koen olevan parhaillani, kun saan tehdä töitä ihmisten parissa. Teen työni aina tehokkaasti, hymyssä suin ja kanssani on helppo asioida. Luonteeltani olen ihmisläheinen, iloinen ja energinen. Panostan työhöni satakymmenen prosenttisesti ja paras palkinto onnistuneesta asuntokaupasta on tyytyväiset asiakkaat. Vapaa-aikani vietän ulkona liikkuen ja ystävieni seurassa. Voit bongata minut myös padelkentiltä. I will be happy to help you also in english!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä oli aktiivinen ja piti asiakkaat hyvin tilanteen tasalla. Oli erittäin mukava asioida hänen kanssaan.

Asunnon myyjä

Hyvä ja ystävällinen palvelu. Kiireetön ja välitön tunnelma välittäjän vierailun aikana.

Asunnon ostaja

Sain mukavaa ja iloista palvelua.

Asunnon myyjä

Välittäjällä hyvä palveluasenne ja sai kohteesta hyvän hinnan.

Asunnon ostaja

Annamaija on aivan huippu! Positiivinen, helposti lähestyttävä, aikaansaava ja yhteydenpito hänen kanssaan oli ihan mahtavaa. Tulemme jatkossa varmasti käyttämään hänen palvelujaan!

Asunnon myyjä

Annamaija oli erittäin asiantunteva oman alueeni tarjonnasta ja suhtautui ystävällisesti loppuun asti vaikka päädyin siihen että en laita asuntoani vielä myyntiin. Tuputtaminen olisi ollut erittäin ikävää. Ja hän ei sitä tehnyt, siitä pojot!!

Asunnon ostaja

Sain hyvää ja ammattitaitoista palvelua. Ostajana oloni oli luottavainen ja tiesin koko ajan, missä vaiheessa kauppa on ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Välittäjä oli ystävällinen ja auttavainen.

Asunnon ostaja

Annamaija Uitto on todellinen asiakaspalvelija. Heti ensi tapaamisesta lähtien tuntui, että hän teki innolla ja sydämellä työtään. Tuli sellainen olo, että hänen kanssaan haluaa tehdä kauppaa. Hän toimitti ja välitti kaikki asiat nopeasti ja ystävällisesti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Annamaija Uitto
Annamaija Uitto, Kiinteistömaailma Tampere Hämeenkatu