Kodinvaihtajan superviikonloppu

Enemmän esittelyitä - asunto pikemmin kaupaksi

Varaslähtö vihreään kevääseen 25.-26.3.!

Kiinteistömaailman Kodinvaihtajan Superviikonloppu saa välittäjämme liikkeelle, kun esittelemme tuona viikonloppuna tuhansia koteja ympäri Suomea.

Upeita koteja, kivoja asuntoja, järkeviä perhekoteja, tilaihmeitä, löytöjä, helmiä ja harvoin tarjolla olevia. Kaikki tämä tehokkaasti yhden viikonlopun aikana!

Seuraa paikkakuntasi Kiinteistömaailman ilmoittelua Facebookissa, lehdissä, verkossa ja katukuvassa.

Jos myyt asuntoasi, nyt on erinomainen hetki loikata mukaan vihreään aaltoon. Näkyvyys on taattu ja ihmiset liikekannalla. Tuolloin saattaa olla liikkeellä myös kotisi ostaja ja saattaa myös  selvitä mihin itse muutat seuraavaksi.

#superviikonloppu

 

 

 

Haluatko sinäkin, että kotiasi esitellään Kodinvaihtajan Superviikonloppuna?

Ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta, niin keskustellaan yhdessä kodinvaihdostasi.

Kiinteistömaailmassa voit valita itse oman välittäjäsi. Ellet tunne jo ennestään hyvää luottovälittäjää, löydät varmasti mieluisan kiinteistönvälittäjän. Oma välittäjä auttaa sinua kodinvaihdossa ja pitää huolen, että sinulle tärkeät asiat huomioidaan. Oman Välittäjän tukena on aina Kiinteistömaailman paikallinen yrittäjä. Oli asia mikä tahansa, voit aina kääntyä myös hänen puoleensa.

Katso kaikki asuntomyymälämme tästä >>

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Tule mukaan Kodinvaihtajan Superviikonloppuun! Hyppää mukaan vihreään aaltoon ja ota kuva vihreistä tunnelmista hashtägillä #superviikonloppu. Julkaise kuva Instagramissa tai liitä kommentiksi tämän postauksen alle. Olet mukana kilpailussa, jossa voit voittaa 100 eurolla vihreää kotiisi. Kilpailun säännöt