86.5964h-4hSompasaarenlaituri 16, Helsinki, 00540

Asunto Oy Sompasaaren Priki, Helsinki

729 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Sompasaaren Priki, Helsinki Uudiskohde
Esittely
Huoneistot

UNELMIEN KOTI HELSINGISSÄ MERENRANNALLA

Sompasaareen/Kalasatamaan on juuri valmistunut 15 uutta 4-5h kotia. Oma tontti. Kaikista näistä upeista asunnoista on näkymä merelle ja/tai Nihdinkanavaan ja iso lasitettu parveke etelään tai länteen. Valoisat keittiöt avautuvat olohuoneeseen ja kaikissa asunnoissa on hyvät säilytystilat sekä kylpyhuoneen lisäksi erillinen wc.

Voit myös halutessasi ostaa autohallipaikan (myös sähköautopaikkoja) 35.000 eur, tai käyttää yhtiön omaa yhteiskäyttöautoa. Talosauna on B-rapun 6. kerroksessa, ja alakerrassa tilavat säilytyskomerot, sekä useita pyörien- ja lastenvaunujen säilytyshuoneita. Metrolla kuljet keskustaan ja tulevaisuudessa myös raitiovaunulla kuljet näppärästi. .

Mustikkamaan viehättävät ulkoilumaastot ja Korkeasaari ovat kävelyetäisyydellä. Kalasatamassa on myös mukavasti ravintoloita ja kahviloita, ja lisääkin varmasti tulossa alueen kehittyessä. Myös Kauppakeskus Redin palvelut ovat lähellä. Päiväkoti ja koulu ovat turvallisen kulkumatkan päässä. Alueelta löytyy myös 24h päiväkoti, jos työskentelet vuorotöissä. Tervetuloa viihtymään Helsingin moderneimpaan kaupunginosaan!

MIKÄLI ET PÄÄSE YLEISESITTELYIHIMME, VARAATHAN ITSELLESI SOPIVAN ESITTELYAJAN, KIITOS!

Esite>>

Hinnasto>>

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai B Green mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!