kiinteistönvälittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja Joonas Niskalakiinteistönvälittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja Joonas Niskala

96% asiakkaista suosittelee

Joonas Niskala

kiinteistönvälittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Seinäjoki

joonas.niskala@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 577 2817Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Myydyt kohteet

29

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 29 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Toimin Kiinteistömaailma Asuntolakeus Oy:ssä kiinteistönvälittäjänä. Koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi ja laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon olen suorittanut vuonna 2016. Lisäksi toimin maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana, joten voin vahvistaa myös kiinteistön kauppoja. Toimin työssäni suoraselkäisesti ja olen hyvä ratkomaan haasteita. Käytössäni on nykyaikaisimmat menetelmät sekä vankka osaaminen siitä, kuinka hommat hoidetaan. Mottoni on: tasainen tekeminen palkitaan!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Palvelu oli asiallista. Ja varmasti sopivasti sekä myyjän että ostajan puolella olemista. Olemme todella tyytyväisiä Niskalaan!

Asunnon ostaja

Olin käynyt aiemmin Joonaksen esittelemässä myyntikohteessa joka ei lopulta sopinutkaan minulle. Joonas soitti minulle myöhemmin ja kertoi toisesta kohteesta jonka päädyin lopulta ostamaan. Monet muiden firmojen kiinteistövälittäjät eivät olleet myyntityössä mielestäni riittävän aktiivisia, Joonas taas oli aktiivinen mutta ei mitenkään tungetteleva. Loistavaa työtä.

Asunnon myyjä

Todella hyvä asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen välittäjä. Oli perehtynyt hyvin asioihin ja oli kärsivällinen, vaikka mukana oli lapsi.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja Joonas Niskala
Joonas Niskala, Kiinteistömaailma Seinäjoki