yrittäjä, toimitusjohtaja, YKV, LKV, KiAT, julkinen kaupanvahvistaja Heidi-Maria Maijalayrittäjä, toimitusjohtaja, YKV, LKV, KiAT, julkinen kaupanvahvistaja Heidi-Maria Maijala

96% asiakkaista suosittelee

Heidi-Maria Maijala

yrittäjä, toimitusjohtaja, YKV, LKV, KiAT, julkinen kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Seinäjoki

heidi-maria.maijala@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

HoitovapaallaSoita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Toimin Kiinteistömaailma Asuntolakeus Oy:n toimitusjohtajana sekä toisena yrittäjänä. Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, olen suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, KiAT ja lisäksi olen Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. Kiinteistönvälittäjän työ on monipuolista ja tarjoaa minulle haasteita, joita rakastan! Jokainen päivä on erilainen. Olen työssäni vastuuntuntoinen ja tarkka. Rauhallinen sekä positiivinen luonteeni vievät minua eteenpäin tilanteessa kuin tilanteessa. Motto: Tyytyväinen asiakas on paras palkkioni!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Asunnon myyntityössä oli selkeä, tavoitteellinen ”strategia”, ja asunnon näytöt järjestettiin lapsiperheen toiveet kiitettävästi huomioiden. Palvelu oli muutoinkin ammattitaitoista, asiallista ja miellyttävää. Iso kiitos ja aurinkoista kevättä! :)

Asunnon ostaja

Loistava, erinomainen välittäjä. Paras naisvälittäjä Seinäjoella. Asiantunteva ja rauhallinen.

Asunnon myyjä

Mukava asioida, ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Ammatillisuus oli kuitenkin koko ajan mukana. Vaikuttavaa oli kuulla, että Etuovi ja Jokakoti sekä videointi edesauttavat myyntiä. Yhteistyö Danske Bankin ja Kiinteistömaailman kesken on etu meille asiakkaana.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, YKV, LKV, KiAT, julkinen kaupanvahvistaja Heidi-Maria Maijala
Heidi-Maria Maijala, Kiinteistömaailma Seinäjoki