Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400827297Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Jo vuosien ajan Salon, Turun ja Kaarinan ja talousalueilla monet monet kodit, vapaa-ajan asunnot, omakotitalot ja muut kiinteistöt ovat avullani vaihtaneet omistajaa. Pystyn tarjoamaan sinulle kokonaisvaltaisen paketin aina nykyisen asunnon myynnistä uuden hankintaan! Toimintani perustana ovat aina asiakkaani tarpeiden kuunteleminen ja toteuttaminen, rehellisyys, rauhallisuus, suora puhe ja hyvä yhteydenpito toimeksiantajaan. Minulle tärkeintä on tyytyväinen myyjä ja tyytyväinen ostaja, olenhan täällä teitä varten! On kyse sitten oman kodin myynnistä tai uuden ostamisesta tai molemmista, ota yhteyttä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Luotettavasti pidettiin koko ajan tilanteen tasalla. Sähköiset palvelut kertoivat kiinnostuksesta ja välittäjä soitti riittävän usein valottaakseen potentiaalisia ostajia. Myös hyvää arviota järkevistä valinnoista kussakin tilanteessa. Kaiken kaikkiaan oli luottavainen olo siihen, että prosessi menee hyvin. Yksityiskohdissa oltiin tarkkoja ja kaikki osapuolet huomioitiin.

Asunnon myyjä

Kokonaisuudessaan kaikki sujui aivan ihanasti, helposti ja nopeasti. En ole ennen asuntoa myynyt ja kaikki oli uutta, mutta Kimmo jaksoi opastaa joka käänteessä ja antoi selkeät ohjeet mitä tapahtuu missäkin vaiheessa. Stressiä ei ollut missään vaiheessa! Kimmolle iso kiitos, parempaa välittäjää en olisi voinut toivoa!

Asunnon myyjä

Erittäin nopeaa toimintaa ja asunnolle löytyi uusi ostaja / asukas jo muutamassa päivässä.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui mutkitta ja ongelmitta. Kimmo Rauhamaalle kymmenen (10) pistettä. Useat näytöt ja kaupanteko sekä avaimen luovutus sujuivat moitteettomasti ja ripeällä aikataululla.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija, KiAT, KiAT Kimmo Rauhamaa
Kimmo Rauhamaa, Kiinteistömaailma Salo