kiinteistönvälittäjä, LKV, insinööri (AMK) Jesse Nylundkiinteistönvälittäjä, LKV, insinööri (AMK) Jesse Nylund

94% asiakkaista suosittelee

Jesse Nylund

kiinteistönvälittäjä, LKV, insinööri (AMK)

Kiinteistömaailma Rovaniemi

jesse.nylund@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0444 250 261Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Uniikit kohteet, Omakotitalot

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

133

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 133 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Haluatko luotettavan ja tehokkaan kumppanin asuntoasioiden sujuvaan hoitamiseen? Avainsana kaupoissa onnistumiseen on laatu: huolellinen asioiden suunnittelu mahdollistaa tuloksellisen ja tarvittaessa nopeankin toteutuksen. Saat kauttani käyttöösi modernia asiantuntemusta ja kovaa asennetta. Minulla on alalla vaadittava kiinteistönvälittäjän LKV-tutkinto ja koulutustaustaltani olen insinööri. Olen myös tuloksellisesti Suomen Kiinteistömaailman huippumyyjiä. Ota rohkeasti yhteyttä - olen auttanut satoja perheitä onnistuneessa kodinvaihdossa. Lähdetään tekemään tavoitteistasi totta jo tänään! Erikoisosaamisalueet: Omakotitalot, vaativat kiinteistöt ja asuntosijoittaminen.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Suuri kiitos Jesselle! Sen lisäksi että hän hoiti kaiken toivomamme heti ja huolella, hän myös huomasi monia asioita, joita emme olisi itse havainneet ja hoiti ne kuntoon! Erityisen hivelevää viime hetken kaaoksessa, perheemme matkustaessa Lappiin ja meillä pienen paniikin ollessa päällä, oli Jessen kommentti: "Eipä hätää! Sanokaa mitä te haluatte niin mie järjestän!" Ja Järjesti!

Asunnon myyjä

Kaikki toiminta oli asiallista ja ammattitaitoista kotikäynnillä! Myitte talomme nopeasti, kiitos siitä. Kaikki toimi täydellisesti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, insinööri (AMK) Jesse Nylund
Jesse Nylund, Kiinteistömaailma Rovaniemi