Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV Antti IivariYrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV Antti Iivari

96% asiakkaista suosittelee

Antti Iivari

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV

Kiinteistömaailma Rovaniemi

antti.iivari@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 843 6697 Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot, Uudiskohteet

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

76

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 76 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen paljasjalkainen rovaniemeläinen, jonka intohimoina on perhokalastus, metsästys, golf sekä luistelutyylin maastohiihto. Paikallisuuden kautta minulla on laajat verkostot Rovaniemen alueella. Näiden verkostojen kautta olen monesti löytänytkin kodeille ostajan ennätysaikaan- ja hintaan. Kiinteistönvälittäjän ei tarvitse olla jäykkä virkamies, vaan ammattitaitoinen ja luotettava kumppani kodinvaihdossa. Sitä olen varmasti - ihminen ihmiselle. "Antti oli oikein mukava ja osasi hoitaa asiat ammattimaisesti." Ammattimaisuus välitystyössä tarkoittaa minulle nopeutta, huolellisuutta ja aktiivisuutta. Nämä arvot toivatkin ennen yrittäjäksi siirtymistä minulle menestystä valtakunnallisen Kiinteistömaailmaketjun vuosittaisissa huippumyyjälistauksissa!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Välittäjä oli oikein mukava ja osasi hoitaa asiat ammattimaisesti.

Asunnon myyjä

Kiitos valtavan paljon. Saimme ensimmäisen tarjouksen kahden viikon päästä ensi esittelystä ja pienellä korotuksella hyväksyimme tarjouksen. Mahtavaa ettei myyntiaika venynyt vaan kaupat tehtiin ripeästi. Olemme niin onnellisia!

Asunnon ostaja

Antti hoitaa asiat vaan niin hyvin ja on tukena koko prosessin ajan! Oli pankkiin ja kiinteistön isäntään yhteydessä. Luotettava välittäjä!

Asunnon myyjä

Meille perusteltiin hyvin mitä taktiikkaa käytetään asunnon myymiseen. Välitystarjouksen saadessamme olimme vakuuttuneita siitä että talomme tullaan myymään hyvällä hinnalla.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV Antti Iivari
Antti Iivari, Kiinteistömaailma Rovaniemi