myyntineuvottelija, KiAT Sari Bambergmyyntineuvottelija, KiAT Sari Bamberg

100% asiakkaista suosittelee

Sari Bamberg

myyntineuvottelija, KiAT

Kiinteistömaailma Riihimäki

sari.bamberg@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 768 6130Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Omakotitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Millainen on sinun elämäntilanteesi ja tarpeesi kodinvaihdossa? Autan mielelläni nykyisen kiinteistön tai asunnon myynnissä sekä uuden ostossa. Rakentamisen ja asumisen ratkaisut sekä eri vuosikymmenten arkkitehtuuri kiinnostavat minua. Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2017 alkaen ja suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT). Koulutustaustaani kuuluvat kauppatieteen opinnot Lappeenrannan-Lahden teknillisessä yliopistossa. Pitkä kokemus kansainvälisessä toimintaympäristössä tietotekniikan palvelualalla ja sähköteknisessä tukkukaupassa näkyvät työssäni mm. asiakaslähtöisenä toimintatapana. Asiakkailta olen saanut kiitosta tavastani tehdä yhteistyötä ja positiivisesta vuorovaikutustyylistäni. Hyvä asiakaskokemus on tärkeä asia minulle. Myös moni toisen maakunnan asiakas on löytänyt avullani sopivan Kiinteistömaailman välittäjän työskenneltyäni aikaisemmin Espoossa, Vantaalla ja Lahdessa. Kotikaupunkini Riihimäen lisäksi toimin Hausjärvellä, Janakkalassa ja Lopella. Ota yhteyttä – toteutetaan sinulle paras mahdollinen kodinvaihto

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Pysyin hyvin ajantasalla tilanteen kehittymisestä ja kaupat saatiin syntymään toivomassani aikataulussa. Danske Bankilta saamani lainatarjous oli niin hyvä, että vaihdoin kokonaan Dansken asiakkaaksi, joten kiitoksia vinkistä :).

Asunnon myyjä

Kiitämme hyvästä ja tomerasti läpi viedystä yhteistyöstä asuntokaupassa!

Asunnon myyjä

Sari Bamberg on erittäin ammattitaitoinen, luotettava, ystävällinen, kuuntelee asiakasta ja rauhoittaa, jos tulee ongelmia. Sarin kanssa oli iäkkäiden asiakkaiden turvallista ja mukavaa asioida. Sarilta sai apua aina ilman kiireen tuntua, joten stressikin väheni. Suosittelemme sydämestämme Saria.

Asunnon ostaja

Olimme vaimoni kanssa erittäin tyytyväisiä tapaasi toimia välittäjänä, kaikki asiat hoituivat täsmällisesti ammattitaidolla.

Asunnon myyjä

Olin erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Sarin kanssa suuren omakotitalon myynnissä.

Asunnon myyjä

Kiitos sujuvasti läpiviedystä mökkikaupasta.

Asunnon myyjä

Kiitos paljon kaikesta avusta omakotitalon myynnissä ja osakehuoneiston ostossa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KiAT Sari Bamberg
Sari Bamberg, Kiinteistömaailma Riihimäki