Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kuolinpesät, Uudiskohteet, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Kielitaito

suomi

Olen palvellut asuntokauppiaana Riihimäen Kiinteistömaailmassa vuodesta 1992 jo 30 vuoden ajan. Kuluneina vuosina olen myynyt noin 6100 asuntoa, toimien pitkäjännitteisesti, luotettavasi ja ammattitaidolla. Kodin myyminen ja ostaminen ovat elämän suurimpia hankintoja. Sen vuoksi on tärkeää löytää asiakasta aidosti kuunteleva ja palveleva ammattilainen. Asiakkaan kokemana aito hyöty on se, mihin tähtään. Meillä on vakuuttavaa näyttöä alueellisena markkinajohtajana, hankkia paras mahdollinen kauppahinta ja vieläpä nopeasti. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olet huippuammattilainen. Riihimäki - Kanta-Häme alueen asiantuntija jota voin todella suositella!

Asunnon myyjä

Haluan antaa kauniin kiitoksemme Maire Sainiolle erinomaisena välittäjänä ja ihmisenä! Me koimme mieheni kanssa, että hän aidosti huomioi asiakkaansa elämäntilanteen ja on erittäin empaattinen, kannustava ja lämmin ihminen sekä hyvin ammattitaitoinen. Hänen avullaan saimme uskoa huomiseen päivään. Lämpöiset terveisemme hänelle ja koko toimistolle.

Asunnon myyjä

Olimme jo etukäteen ajatelleet valita tarjouskaupan myyntitavaksi, ja Maire Sainio sai meidät entistä vakuuttuneemmiksi sen eduista. Olimme varautuneet 2-3 kuukauden myyntiaikaan, mutta asuntomme menikin kaupaksi yhdessä viikossa hintaan, jonka olimme asettaneet itsellemme. Kiitos Maire Sainio!

Asunnon myyjä

Maire Sainio on rautainen ammattilainen, jonka kanssa olemme tehneet jo monta kauppaa ja aina olemme olleet tyytyväisiä.

Asunnon ostaja

Maire Sainio kuunteli toivomuksiamme tulevan kotimme suhteen. Emme itse löytäneet kohdetta, vaan Maire ehdotti lopulta valitsemaamme taloa. Olemme erittäin tyytyväisiä!

Asunnon myyjä

Toiminta Kiinteistömaailman kanssa oli hyvää. Erikoiskiitokset kuuluu Maire Sainiolle. Hänen kanssaan oli todella miellyttävää ja turvallista asioida. Maire on helposti lähestyttävä ja sydämellinen asiansa osaava välittäjä. Kaiken kaikkiaan minulle jäi hyvä mieli. Sydämelliset kiitokset vielä Maire Sainiolle ja Kiinteistömaailmalle. Menestystä.

Asunnon myyjä

Iso kiitos Mairelle! Jo kolmas asuntokauppani, jonka Maire hoiti asiantuntevasti, luotettavasti ja rautaisella ammattimaisuudella.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, LKV, AIT Maire Sainio
Maire Sainio, Kiinteistömaailma Riihimäki