Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi

Olen palvellut kiinteistövälittäjänä ja yrittäjänä Riihimäen Kiinteistömaailmassa vuodesta 1992 jo 30 vuoden ajan. Kuluneina vuosina olen myynyt noin 6400 asuntoa, toimien pitkäjännitteisesti, luotettavasi ja ammattitaidolla. Kodin myyminen ja ostaminen ovat elämän suurimpia hankintoja. Sen vuoksi on tärkeää kuunnella asiakasta tarkasti, mitkä ovat hänen toiveensa ja unelmansa kodinvaihtoa suunniteltaessa. Asiakkaan kokemana aito hyöty on se, mihin tähtään. Meillä on vakuuttavaa näyttöä alueellisena markkinajohtajana, hankkia paras mahdollinen kauppahinta ja vieläpä nopeasti. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme. Soita ja sovi tapaaminen, kerron lisää.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Paras myyjä ikinä. Ammattitaitoinen, luotettava, joustava, ohjaava. Voimme suositella hyvällä omallatunnolla.

Asunnon myyjä

Haluan antaa kauniin kiitoksemme Maire Sainiolle erinomaisena kiinteistövälittäjänä ja ihmisenä! Me koimme mieheni kanssa, että hän aidosti huomioi asiakkaansa elämäntilanteen ja on erittäin empaattinen, kannustava ja lämmin ihminen sekä hyvin ammattitaitoinen. Hänen avullaan saimme uskoa huomiseen päivään. Lämpöiset terveisemme hänelle ja koko toimistolle.

Asunnon myyjä

Olimme jo etukäteen ajatelleet valita tarjouskaupan myyntitavaksi, ja Maire Sainio sai meidät entistä vakuuttuneemmiksi sen eduista. Olimme varautuneet 2-3 kuukauden myyntiaikaan, mutta asuntomme menikin kaupaksi yhdessä viikossa hintaan, jonka olimme asettaneet itsellemme. Kiitos Maire Sainio!

Asunnon myyjä

Maire Sainio on rautainen ammattilainen, jonka kanssa olemme tehneet jo monta kauppaa ja aina olemme olleet tyytyväisiä.

Asunnon ostaja

Maire Sainio kuunteli toivomuksiamme tulevan kotimme suhteen. Emme itse löytäneet kohdetta, vaan Maire ehdotti lopulta valitsemaamme taloa. Olemme erittäin tyytyväisiä!

Asunnon myyjä

Toiminta Kiinteistömaailman kanssa oli hyvää. Erikoiskiitokset kuuluu Maire Sainiolle. Hänen kanssaan oli todella miellyttävää ja turvallista asioida. Maire on helposti lähestyttävä ja sydämellinen asiansa osaava välittäjä. Kaiken kaikkiaan minulle jäi hyvä mieli. Sydämelliset kiitokset vielä Maire Sainiolle ja Kiinteistömaailmalle. Menestystä.

Asunnon myyjä

Iso kiitos Mairelle! Jo kolmas asuntokauppani, jonka Maire hoiti asiantuntevasti, luotettavasti ja rautaisella ammattimaisuudella.

Asunnon myyjä

Maire Sainio: Lämpö, ystävällisyys, ammattitaito ja kokemus.

Asunnon myyjä

Olet huippuammattilainen. Riihimäki - Kanta-Häme alueen asiantuntija jota voin todella suositella!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, LKV, AIT Maire Sainio
Maire Sainio, Kiinteistömaailma Riihimäki