Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400 484 998Soita minulle

Kielitaito

suomi

Olen toiminut Riihimäellä Kiinteistömaailman yrittäjänä vuodesta 1992 sekä hoitanut isännöitsijän tehtäviä yli 20 vuotta. Kokemukseni kiinteistöalalta on näin ollen varsin merkittävä, LKV, AIT. Myyntitiimiämme vedän eteenpäin tavoitteellisesti antaen jokaiselle palan ammattitaidostani. Vuosien varrella minulle on kertynyt paljon tyytyväisiä asiakkaita, jotka palaavat uudelleen ja uudelleen asiakkaakseni elämän eri vaiheissa. Voit soittaa minulle sitoumuksetta ja luottamuksella asuntokauppaan liittyvissä kiemuroissa. Samalla kuulet asuntomarkkinatilanteesta Riihimäen talousalueella.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Haluan antaa kauniin kiitoksemme Maire Sainiolle erinomaisena välittäjänä ja ihmisenä! Me koimme mieheni kanssa, että hän aidosti huomioi asiakkaansa elämäntilanteen ja on erittäin empaattinen, kannustava ja lämmin ihminen sekä hyvin ammattitaitoinen. Hänen avullaan saimme uskoa huomiseen päivään. Lämpöiset terveisemme hänelle ja koko toimistolle sekä hyvää loppukesää.

Asunnon myyjä

Laaja-alainen, luonteva ja kitkaton yhteistyö, mikä mahdollistaa tulevaisuuden yhteistyön hankkeissa, jotka ovat jo tiedossa.

Asunnon myyjä

Olimme jo etukäteen ajatelleet valita tarjouskaupan myyntitavaksi, ja Maire Sainio sai meidät entistä vakuuttuneemmiksi sen eduista. Olimme varautuneet 2-3 kuukauden myyntiaikaan, mutta asuntomme menikin kaupaksi yhdessä viikossa hintaan, jonka olimme asettaneet itsellemme. Kiitos Maire Sainio!

Asunnon myyjä

Maire Sainio on rautainen ammattilainen, jonka kanssa olemme tehneet jo monta kauppaa ja aina olemme olleet tyytyväisiä.

Asunnon ostaja

Maire Sainio kuunteli toivomuksiamme tulevan kotimme suhteen. Emme itse löytäneet kohdetta, vaan Maire ehdotti lopulta valitsemaamme taloa. Olemme erittäin tyytyväisiä!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, LKV, AIT Maire Sainio
Maire Sainio, Kiinteistömaailma Riihimäki