kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Auvo Virakiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Auvo Vira

93% asiakkaista suosittelee

Auvo Vira

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Riihimäki

auvo.vira@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 325 8382Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Vuokra-asunnot, Perheasunnot, Yksiöt ja kaksiot

Kielitaito

suomi, englanti

Olen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ammattilainen yli 25 vuoden kokemuksella. Kuuntelen Sinun tarpeitasi huolella ja laadin parhaan ratkaisun juuri Sinun kodillesi, olitpa sitten myymässä tai ostamassa asuntoa. Asuntokaupan ammattilainen olen ollut vuodesta 2013 ja osaamistani olen kehittänyt suorittamalla kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon ja hankkimalla LKV–pätevyyden. Parhaat kohtaamiset ja tulokset syntyvät tähtäämällä suositteluhalukkuuteen kodinvaihdossaan tyytyväisiltä asiakkailta, olipa tämä ostamassa tai myymässä. Haluan kehittää itseäni ja toimintaani, joten palaute on aina tervetullutta. Otathan yhteyttä minuun, kun haluat tietää, miten parhaat asuntokaupat syntyvät.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olin erityisen ilahtunut Auvon innokkaasta suhtautumisesta myytävään kohteeseen. Hän todellakin otti selvää yksityiskohdista ja tiedotti nopeasti kumpaankin suuntaan niin ostajalle kuin myyjälle. Auvo paneutui yksityiskohtiin ja niitä riitti. Hän ei vaan esitellyt vaan paneutui työhönsä. Auvolla on ystävällinen ja mukavalla tavalla innokas asenne saattaa työ loppuun. Onhan noita vain esittelijöitäkin vuosien varrella nähty, esittelevät puolihuolimattomasti ja se on siinä. Kohde oli haastava lukemattomine yksityiskohtineen.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli asiallinen ja ystävällinen. Ostaja löytyi samana päivänä kun välittäjä kävi ensimmäistä kertaa asuntoa katsomassa, eli huippuvauhtia. Kiitos hyvästä palvelusta!

Asunnon myyjä

Auvo Vira oli kiinnostunut talosta ja paneutui yksityiskohtiin. Asiantunteva välittäjä.

Asunnon myyjä

Suuret kiitokset kiinteistön myynnistä. Kiitokset taitavasta myynnistä, auliista asiantuntevasta opastuksesta ja erittäin taitavasta markkinoinnista sekä eritoten mahtavasta esittelymateriaalista.

Asunnon ostaja

Kiitos kaupan hoitamisesta, hienosti tuo DIAS toimi yhdessä pankkien kanssa!

Asunnon myyjä

Käynti oli erittäin hyvä, Auvo tiesi mitstä puhui kertoi tarkasti mikä on tilanne, kaikin puolin osaava, kohtelias, eli hyvä tunne jäi.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Auvo Vira
Auvo Vira, Kiinteistömaailma Riihimäki