Erityisosaaminen

Vuokra-asunnot, Kerros- ja rivitalot, Perheasunnot, Yksiöt ja kaksiot, Omakotitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

45

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 45 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella. Kuuntelen Sinun tarpeitasi huolella ja laadin parhaan ratkaisun juuri Sinun kodillesi, olitpa sitten myymässä tai ostamassa asuntoa. Asuntokaupan ammattilainen olen ollut vuodesta 2013 ja osaamistani olen kehittänyt suorittamalla kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon ja hankkimalla LKV–pätevyyden. Parhaat kohtaamiset ja tulokset syntyvät pyrkimällä alati korkeampaan asiakastyytyväisyyteen niin myyjän kuin ostajan kokemana. Asiakaspalaute on siksi aina tervetullutta. Tärkeätä on, että kaupat tehtyämme voit suositella minua ja Kiinteistömaailmaa lähipiirisi kodinvaihtoon. Otathan yhteyttä minuun, kun haluat tietää, miten parhaat asuntokaupat syntyvät.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olin erityisen ilahtunut Auvon innokkaasta suhtautumisesta myytävään kohteeseen. Hän todellakin otti selvää yksityiskohdista ja tiedotti nopeasti kumpaankin suuntaan niin ostajalle kuin myyjälle. Auvo paneutui yksityiskohtiin ja niitä riitti. Hän ei vaan esitellyt vaan paneutui työhönsä. Auvolla on ystävällinen ja mukavalla tavalla innokas asenne saattaa työ loppuun. Onhan noita vain esittelijöitäkin vuosien varrella nähty, esittelevät puolihuolimattomasti ja se on siinä. Kohde oli haastava lukemattomine yksityiskohtineen.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli asiallinen ja ystävällinen. Ostaja löytyi samana päivänä kun välittäjä kävi ensimmäistä kertaa asuntoa katsomassa, eli huippuvauhtia. Kiitos hyvästä palvelusta!

Asunnon myyjä

Auvo Vira oli kiinnostunut talosta ja paneutui yksityiskohtiin. Asiantunteva välittäjä.

Asunnon myyjä

Suuret kiitokset kiinteistön myynnistä. Kiitokset taitavasta myynnistä, auliista asiantuntevasta opastuksesta ja erittäin taitavasta markkinoinnista sekä eritoten mahtavasta esittelymateriaalista.

Asunnon ostaja

Kiitos kaupan hoitamisesta, hienosti tuo DIAS toimi yhdessä pankkien kanssa!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Auvo Vira
Auvo Vira, Kiinteistömaailma Riihimäki