Yrittäjä, Företagare, LKV, AFM, LVV, KED Pamela HannulaYrittäjä, Företagare, LKV, AFM, LVV, KED Pamela Hannula

100% asiakkaista suosittelee

Pamela Hannula

Yrittäjä, Företagare, LKV, AFM, LVV, KED

Kiinteistömaailma Raseborg-Raasepori

pamela.hannula@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 550 3990Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Kuolinpesät, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Kielitaito

Ruotsi, suomi, englanti

Asun itse Raaseporissa ja olen toiminut välittäjänä tällä alueella jo ennen Kiinteistömaailman asuntomyymälän perustamista, joten alue ja sen asukkaat ovat minulle tuttuja. Pidän ihmisistä ja asiakaspalvelutyö on ehdottomasti minun ydinalaa, lisäksi olen kiinnostunut eri aikakausien rakennuksista ja rakentamistekniikasta. Kiinteistömaailma ketju kouluttaa meitä yrittäjiä ja välittäjiä jatkuvasti, joten toimin työssäni lain-, ja hyvän välitystavan ohjeiden sekä arvojen mukaisesti. Olen tunnollinen ja rehellinen sekä helposti lähestyttävä. Kiinteistönvälittäjän työ on haastavaa ja vastuullista ja tämän vuoksi erittäin mielekästä. Juuri sinun ja perheesi tilanne on minulle tärkeä ja lupaan tehdä hartiavoimin töitä asiakassuhteemme eteen. Älä epäröi olla yhteydessä! Asiakkaiden luottamus on minulle sydämen asia. Jag bor själv i Raseborg och har fungerat som mäklare i detta område redan innan etableringen av Kiinteistömaailmas kontor i Ekenäs öppnades, så området och dess invånare är bekanta för mig. Jag tycker om människor och kundservice är absolut mitt kärnområde. Dessutom är jag intresserad av byggnader från olika tidsperioder och byggteknik. Kiinteistömaailma-kedjan utbildar oss entreprenörer och mäklare kontinuerligt, så jag agerar i enlighet med lagar och god förmedlingssed i mitt arbete. Jag är plikttrogen, ärlig och lätt att närma sig. Mäklarens arbete är utmanande och ansvarsfullt, vilket gör det mycket meningsfullt. Just din och din familjs situation är viktig för mig, och jag lovar att arbeta hårt för vår kundrelation. Tveka inte att kontakta mig! Kundens förtroende är en hjärtefråga för mig.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olet ehdottomasti asiallisin, rehellisin ja asiakasystävällisin välittäjä, jonka kanssa olen asioinut.

Asunnon ostaja

Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun. Todella hyvä välittäjä, ja olen suositellut häntä jo muille. Ilman häntä en olisi löytänyt ihanaa kotia, johon olen nyt päässyt muuttamaan. Kiitos siitä!

Asunnon myyjä

Valo-/videokuvaus meni tosi sujuvasti. Ennakko-ohjeet olivat selkeät ja lyhyen ytimekkäät. Kuvista tuli upeita, kiitos! Pamelan kanssa on aina ilo asioida, koska hän on ystävällinen, joustava ja vuorovaikutustaitoinen ja asioista hänen kanssaan voi helposti neuvotella. Se mitä hän ei tiedä, ottaa selville ja tutkii, näkee paljon vaivaa sen eteen. Tulee tunne, että tämä on yhteinen projektimme.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Yrittäjä, Företagare, LKV, AFM, LVV, KED Pamela Hannula
Pamela Hannula, Kiinteistömaailma Raseborg-Raasepori