Parasta paikallista palvelua tehokkaasti!

Varainsiirtoverouutiset kuumentavat asuntokauppaa.
Olet sitten ostamassa tai myymässä, nyt on aika toimia. Jätä alle yhteystietosi halutessasi hinta-arvion nykyisestä kodistasi tai kerro meille unelma-asunnostasi - löydämme sen sinulle!

Olitpa ostamassa tai myymässä, lähin välittäjäsi löytyy täältä!

Aloita täyttämällä tietosi ja kerro oletko etsimässä uutta vai myymässä vanhaa.
- Palaamme pikimmiten asiaan.

Miksi nyt on hyvä aika sekä ostaa että myydä?

Varainsiirtoveromuutokset sähköistivät asuntokauppaa, mutta mitä se tarkoittaa minulle?
Näin lokakuussa 2023 julkaistu hallituksen esitys varainsiirtoveron muutoksista vaikuttaa:


Jos olet ensiasunnon ostaja tai haluat myydä ensiasunnoksi sopivan kodin

Ensiasunnon ostaja voi muutamin rajoituksin saada vapautuksen varainsiirtoverosta tämän vuoden loppuun asti. Jos olet ostamassa ensimmäistä omaa kotia, etu kannattaa hyödyntää. Monin paikoin asuntojen hinnat ovat nyt edullisempia kuin vielä muutama vuosi sitten, ja kohteita on hyvin tarjolla. Mikä tahansa ensimmäisen omistusasunnon ostossa mietityttääkin, välittäjämme vastaavat mielellään kysymyksiisi ja auttavat sinua jännittävässä tilanteessa.

- Hyville kodeille on jatkuvasti kysyntää. Harkitessasi ensiasunnoksi sopivan kodin myyntiä, kutsu välittäjämme Kotikäynnille. Saat hinta-arvion sekä räätälöidyn myynti- ja markkinointisuunnitelman.

 

Jos nykyinen kotisi ei enää ole elämäntilanteeseesi sopivin

Hallituksen esityksen mukaan asunto-osakkeiden varainsiirtovero laskee 1,5 %:iin (aiemmin 2 %) ja kiinteistöjen 3 %:iin (aiemmin 4 %). Lain on tarkoitus tulla voimaan vuodenvaihteessa, mutta uusia veroprosentteja sovelletaan takautuvasti jo 12.10.2023 alkaen tehtyihin luovutuksiin.

Kodinvaihdon ollessa nyt sinulle ajankohtainen, anna meidän välittää vanha kotisi uusille onnellisille omistajille ja etsiä sinulle uusi. Samalla hyödyt heti varainsiirtoveron muutoksesta!