Kiinteistömaailma on valtakunnallinen johtava kiinteistönvälitysketju ja meillä on paras palvelutarjooma asuntosijoittajille

Kiinteistömaailma palvelee kattavasti sijoittaja-asiakkaita, joilla voi olla huoneisto tai asuinrakennus, joka sisältää useita huoneistoja, tai asuntosalkku sisältäen ryhmän asuinrakennuksia tai huoneistoja.

- MONIPUOLISET PALVELUT: Palvelemme pieniä ja suuria asuntosijoittajia kaikenkokoisten asuntoportfolioiden arvioinneissa, markkinakartoituksissa, vuokrauksissa ja myynneissä. Huolehdimme myös kohteiden vuokralaisten tiedottamisesta myyntiaikeisiin ja vuokralaisten ostomahdollisuuteen liittyen. 

- ASIANTUNTIJAN ARVIOINNIT: Arviointimme avulla saat kattavan koosteen kohteen tai asuntosalkun asemasta markkinassa. Hoidamme arvioinnit kohde- ja huoneistokannan myytävyydestä, sisältäen huoneistokohtaisen arvion toteutuvasta velattomasta myyntihinnasta, markkinasta ja myyntiajasta. Saat meiltä ehdotuksen markkinointitavasta (esim. Kiinteistömaailman Tarjouskauppa®), markkinointitoimenpiteistä ja mahdolliset toimenpide-ehdotukset kohteen myyntihinnan maksimoimiseksi, esim. tehtävät remontit.

- KETJUN EDUT: Meillä on valtakunnallinen myymälöiden välinen yhteistyö, yhteismyynti ja valmiina käytössämme laajat asiakasrekisterit. Lisäksi meillä on monipuoliset rakennusliike- ja yhteistyökumppaneiden verkostot etuineen. Hoidamme aina raportoinnin, asiakirjat ja kaupanteot jouhevasti yhdessä sovitulla tavalla.

- VAHVAT TUKIVERKOSTOT: Tukenasi on aina paikallinen yrittäjä sekä Kiinteistömaailman suurasiakkuustiimi, markkinointi ja lakiasiainyksikkö. Yhteistyömme Danske Bankin kanssa mahdollistaa monipuoliset rahoitusmahdollisuudet.

Ota yhteyttä!

Johanna Kumpulainen

040 837 8777  

johanna.kumpulainen@kiinteistomaailma.fi

Suurasiakkuustiimimme vastaa yhdessä laajan myymäläverkostomme kanssa valtakunnallisesta Kiinteistömaailman sijoittajayhteistyöstä. Meidän avullamme hoituvat asuntosijoittaja-asiakkaillemme paikallista asiantuntijuutta vaativat arvioinnit, markkinakartoitukset ja salkkujen myynnit.  

Soita minulle ja katsotaan, miten voisimme parhaiten olla avuksesi!

Kiinteistömaailma on valtakunnallinen johtava kiinteistönvälitysketju
- Tukenasi reilut 600 alan ammattilaista
- Meillä on n. 100 myymälää ympäri Suomen
- kiinteistömaailma.fi on Suomen 3. suurin asuntoportaali
- Verkkopalvelussamme on n. 400 000 kävijää/kk
Lue lisää Kiinteistömaailmasta