Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV Anne-Mari KalliopuskaYrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV Anne-Mari Kalliopuska

95% asiakkaista suosittelee

Anne-Mari Kalliopuska

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV

Kiinteistömaailma Oulu Tuira

anne-mari.kalliopuska@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 911 2998Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi, ranska

Myydyt kohteet

91

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 91 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen ahkera ja iloinen myynnin ammattinainen sekä laillistettu kiinteistönvälittäjä. Olitte sitten ostamassa tai myymässä kotia, kutsukaa minut kotikäynnille niin tehdään yhdessä juuri teille sopiva kodinvaihtosuunnitelma. Etsimme kollegoitteni kanssa teille ilolla uuden kodin ja myymme vanhan ripeästi ja ammattitaidolla. Yrittäjänä olen iloinen siitä, että voimme asuntonne myynnissä taata tehokkaan, nykyaikaisen markkinoinnin lisäksi laadukkaan myynnin. Asuntomyymälämme Tuirassa palkittiin Kiinteistömaailman vuoden 2017 kasvuyrityksenä ja vuoden 2016 tulokasmyymälänä. Minut on vuosina 2013 ja 2014 palkittu Kiinteistömaailman huippumyyjänä. Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat. Tehdään yhdessä unelmistanne totta.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Koko prosessi oli alusta loppuun hyvin hoidettu. Omat tarpeeni myyjänä otettiin hyvin huomioon. Monenlaisten välittäjien kanssa olen asioinut, mutta Anne-Mari oli ehdottomasti parhaasta päästä.

Asunnon ostaja

Anne-Mari on välittävä ja mukava ihminen. Hän otti meidät ensiasunnon ostajat todella mahtavasti huomioon kertoen kaiken selkeästi ja häneltä sai aina kysyä tarkentavia kysymyksiä. Hän oli myös aidosti iloinen kun löysimme unelmiemme kodin. Ehdottomasti suosittelen häntä eteenpäin tuttavilleni.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV Anne-Mari Kalliopuska
Anne-Mari Kalliopuska, Kiinteistömaailma Oulu Tuira