Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, alalla 12 vuotta, LKV, LVV Anne-Mari KalliopuskaYrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, alalla 12 vuotta, LKV, LVV Anne-Mari Kalliopuska

97% asiakkaista suosittelee

Anne-Mari Kalliopuska

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, alalla 12 vuotta, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Oulu Tuira

anne-mari.kalliopuska@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 911 2998Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi, ranska

Myydyt kohteet

77

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 77 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Elämänkaarelle mahtuu iloa ja surua. Haluan kohdata asiakkaani aidosti myötäeläen ja auttaen heitä elämän tärkeimmissä hetkissä. Ratkaisu kotiasioihin löytyy aina. Olen työskennellyt välittäjänä Oulun seudulla jo 13 vuotta, joista yrittäjänä kahdeksan. Asuntokaupan juridiikka on minulle sekä tiimilleni tuttua ja asiakkaamme voivatkin luottavaisesti sekä myydä että ostaa kauttamme asunnon, kodin. Olen äärimmäisen ylpeä Tuiran ystävällisestä, empaattisesta sekä tehokkaasta tiimistä. Jokainen meistä tekee työtä asiakkaan parhaaksi tunnollisesti, suurella sydämellä. Kouluttaudumme yhdessä säännöllisesti. Emme pelkästään opiskele asuntokauppalakia vaan myöskin myyntiä. Onhan myynti päätyömme. Minut on palkittu useasti Kiinteistömaailman huippumyyjänä. Suurimmat onnistumisen tunteet kuitenkin syntyvät yksittäisistä asiakaspalautteista ja niistä hetkistä, kun koko tiimimme palkitaan onnistuneesta työstä. Vapaa-ajallani opiskelen viestintää sekä politiikkaa Helsingin avoimessa yliopistossa ja ulkoilen Kuivasjärven sekä Pyykösjärven maastoissa. Tartu siis hihastani lenkillä tai soita, 050 911 2998, kun voin olla avuksi Sinullekin. I am happy to help You also in English. Instagram: @tuirankimalainen

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Koko prosessi oli alusta loppuun hyvin hoidettu. Omat tarpeeni myyjänä otettiin hyvin huomioon. Monenlaisten välittäjien kanssa olen asioinut, mutta Anne-Mari oli ehdottomasti parhaasta päästä.

Asunnon ostaja

Anne-Mari on välittävä ja mukava ihminen. Hän otti meidät ensiasunnon ostajat todella mahtavasti huomioon kertoen kaiken selkeästi ja häneltä sai aina kysyä tarkentavia kysymyksiä. Hän oli myös aidosti iloinen kun löysimme unelmiemme kodin. Ehdottomasti suosittelen häntä eteenpäin tuttavilleni.

Asunnon myyjä

Ystävällistä, asiantuntevaa ja nopeaa palvelua asuntoa myydessä, voin suositella kaikille!

Asunnon myyjä

Anne-Mari myi asuntoni kahdessa päivässä pyyntihintaan. Saavutus oli erityisen hyvä koska taloyhtiössä oli menossa iso remontti josta ei ollut vielä tarkkaa ostajan vastattavaksi tulevaa lainasummaa tiedossa. Anne-Mari hoiti myös toiveestani mm. kaupanteon ilman minun paikallaoloa ja muutkin paperityöt tehtiin sähköisesti, niin sain käyttää aikani muihin puuhiin :)

Asunnon myyjä

Erikoistilanne jossa edellinen asuntomme ei mennytkään kaupaksi (oli Kiinteistömaailman toisella toimipisteellä). Extrana uuden ja helpon kohteen myynnille yritys myös avittaa vanhan välitystä yhteistyöllä toisen välittäjän kanssa.

Asunnon myyjä

Asuntoni myytiin näppärän nopeasti. Kuunelemisen taito ja asiakkaan kunnioittaminen olivat valttia!

Asunnon myyjä

Ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua, loistavat kuvat ottava ammattilainen ja hieno ilmoitus.

Asunnon ostaja

Suuret kiitokset sinulle. Näin ensimmäisen sijoitusasunnon ostajana oli ilo asioida kanssasi. Mieleeni jäi, että olet oman alasi hyvä asiantuntija ja palvelu oli erinomaista! Sain vastauksen tarvittaviin kysymyksiin tai askarruttaviin asioihin ja annoit neuvoa. Jaksoit oman kiireen keskellä vastata viesteihin ja soittaa , että asiat tuli selväksi. Mielestäni kaikki sujui tosi jouhevasti ja mutkattomasti!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, alalla 12 vuotta, LKV, LVV Anne-Mari Kalliopuska
Anne-Mari Kalliopuska, Kiinteistömaailma Oulu Tuira