myyntineuvottelija, KiAT Teija Koivistomyyntineuvottelija, KiAT Teija Koivisto

94% asiakkaista suosittelee

Teija Koivisto

myyntineuvottelija, KiAT

Kiinteistömaailma Oulu Rotuaari

teija.koivisto@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 386 6671Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Teija Koivisto
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, ruotsi

Myydyt kohteet

31

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 31 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Koti, sijoitusasunto, liiketila, loma-asunto tai tontti – lupaan sinulle ripeää ja luotettavaa apua elämäsi suurten päätösten tueksi. Asuntokaupan ammattilaisena koen tekeväni merkityksellistä työtä: olenkin viihtynyt Kiinteistömaailmassa jo vuosien ajan kohdaten upeita ja ainutlaatuisia asiakkaita eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa. Olen kiinteistövälittäjän ammattitutkinnon suorittanut ammattilainen ja teen parhaani, jotta saat hyvän kokemuksen palveluistani. Pidän työkunnostani huolta monipuolisella liikunnalla: voit löytää minut esimerkiksi kuntosalilta, pilates-studiolta tai golfkentältä. Minut on myös helppo haastaa kokeilemaan uusia liikuntalajeja. Rehellisyys, tunnollisuus ja aito ihmisten kohtaaminen ovat minulle arvoja, joista en tingi. Älä epäröi ottaa minuun yhteyttä – kerron mielelläni, miten voin auttaa sinua asuntoasioissa.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä oli aina tavoitettavissa ja huolehti asioistani kellonajasta ja päivästä riippumatta.

Asunnon myyjä

Sain apua myös uuden asunnon hankinnassa eli sain tietoa, millä hinnalla asuntoja on eri alueilla myyty. Kun on kustannustietoinen, tekee järkeviä asuntokauppoja. Kiitos tästä avusta!

Asunnon myyjä

Kaikki sujui kuin unelma. Iso kiitos Teija!

Asunnon ostaja

Teijan soitto sai meidät jatkamaan tarjouskauppaa ja asuntomme ostamisen. Terveiset Teijalle onnellisilta asunnon omistajilta.

Asunnon myyjä

Kaikki suju hienosti !

Asunnon myyjä

Ammattitaitoista palvelua, erittäin onnistuneet kuvat :-)

Asunnon myyjä

Teimme erittäin pikaiset kaupat joten tapasimme todella lyhyesti ensi-esittelyssä. Välittäjä vastasti nopeasti kyselyihin puhelimitse tai teksiviestillä, ja hoiti asiaa positiivisella otteella ajasta ja paikasta riippumatta. Välittäjää tuurasi toinen henkilö kuntotarkastuksessa ja kaupanteossa, josta jäi myös erittäin hyvä ja ammattitaitoinen ja palveleva kuva.

Asunnon myyjä

Sain apua myös uuden asunnon hankinnassa eli sain tietoa, millä hinnalla asuntoja on eri alueilla myyty. Kun on kustannustietoinen, tekee järkeviä asuntokauppoja. Kiitos tästä avusta!

Asunnon myyjä

Asiat hoidettiin kiitettävästi sovitulla tavalla !

Asunnon myyjä

Nopeaa ja ammattitaitoista toimintaa! Kotikäynnistä viikon sisään oli asuntomme ensiesittely, josta seuraavana päivänä hyväksyimme ostotarjouksen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KiAT Teija Koivisto
Teija Koivisto, Kiinteistömaailma Oulu Rotuaari