myyntijohtaja, kaupanvahvistaja, LKV, KiAT, insinööri AMK Satu Saranenmyyntijohtaja, kaupanvahvistaja, LKV, KiAT, insinööri AMK Satu Saranen

97% asiakkaista suosittelee

Satu Saranen

myyntijohtaja, kaupanvahvistaja, LKV, KiAT, insinööri AMK

Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala

satu.saranen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 574 9615Soita minulle

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Kerros- ja rivitalot, Tontit, Sijoitusasunnot, Omakotitalot

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

75

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 75 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja minulla on myös Kiinteistöalan tutkinto (Kiat) sekä insinöörin (AMK) koulutus ja kaupanvahvistajan pätevyys. Olen asunut Nurmijärvellä nyt 30 vuotta ja sitä ennen myös Vantaalla ja Helsingissä. Lapsuusmaisemani ovat Pirkanmaalla. Olen tullut Kiinteistömaailmaan vuonna 2014 ja olen erittäin hyvin menestynyt työssäni. Kiinteistömaailma-ketjussa minut on palkittu lukuisia kertoja saavutuksistani sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Meillä Kiinteistömaailmassa on n. 650 välittäjää ja olen ollut huippumyyjä-palkittuna vuosina 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 ja 2022. Seitsemän viimeistä vuotta palkittuna valtakunnallisesti sijalla 1. Useat asiakkaani suosittelevat minua ja ovat palanneet aina uudelleen palveltavakseni. Tavoitteenani on 100 % asiakastyytyväisyys ja monena vuonna suosittelu-% onkin ollut tasan 100. Ahkeruus - luotettavuus - paikallistuntemus - asiantuntijuus ja ripaus luovuutta on menestykseni salaisuus. Tulen hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa. Koska ollaan tekemisissä monelle meistä elämän tärkeimpien ja kalleimpien hankintojen parissa teen työni insinöörin tarkkuudella kuitenkin asiakasta kuunnellen ja pyrkimyksenäni saada asiakkaalle aina paras mahdollinen tulos. Minulla on myös kokemusta n. 25 vuoden ajalta useista rakennusprojekteista, joita olen ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa. Tästä on ollut suuri hyöty myös välittäjän työssä. Ajat ovat asuntomarkkinoilla haastavat - ei anneta sen estää meitä tekemästä unelmista totta! Teen jatkossakin lujasti töitä juuri sinun asuntoasioidesi eteenpäin viemiseksi. Aina on olemassa joku joka haluaa uuden kodin - anna minun olla etsimässä sinun kodillesi uutta asujaa ja sinulle uutta kotia. Palvelen asiakkaitani luottamuksella asunnon myyntiin ja hankintaan liittyvissä asioissa. Sovitaan tapaaminen, siitä se lähtee.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Ilman Satua unelmastamme tuskin olisi tullut totta!

Asunnon myyjä

Aina ystävällistä, ahkeraa ja luotettavaa palvelua!

Asunnon ostaja

Satu hoiti asiaamme sopimusten mukaan ja otti tarvittaessa yhteyttä. Luotettava ja asiallinen. Saimme hänen avullaan sellaisen asunnon mitä tavoittelimme. Kiitos siitä!

Asunnon myyjä

Aktiivinen toiminta ja hyvin nopeat toimenpiteet, asunto oli esillä netissä alle aikayksikön.

Asunnon myyjä

Palvelu oli ystävällistä ja sovitut asiat hoidettiin vakaalla ammattitaidolla.

Asunnon myyjä

Napakka toiminta, kiitos Satu!

Asunnon myyjä

Satu Saranen on huippumyyjä, ammattitaitoinen sekä asiakkaan tarpeet huomioon ottava. Sekä mahottoman mukava :)

Asunnon ostaja

Kaunis kiitos sinulle kaikesta avusta ja työstä meidänkin perheen asunnon etsinnässä!! Teet selvästi työtäsi sydämellä ja lujalla ammattitaidolla. Valoisaa kevättä sinulle!

Asunnon myyjä

Myyntitapahtuma eteni nopeasti kun tekstit ja kuvat kunnossa. Satu on erittäin hyvä myyjä!

Asunnon ostaja

Nopeat vastaukset kysymyksiin ja muuten hyvin nopea toiminta kaikessa asioissa liityviä asunnon ostamisessa. Kiitos Satu Saranen!

Asunnon myyjä

Vaikea sanoa yksittäistä asiaa koska kokonaisuus oli 10+ välittäjän kanssa asiointi oli helppoa ja vaivatonta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntijohtaja, kaupanvahvistaja, LKV, KiAT, insinööri AMK Satu Saranen
Satu Saranen, Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala