kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Päivi Blomkiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Päivi Blom

97% asiakkaista suosittelee

Päivi Blom

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala

paivi.blom@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0407235458Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Päivi Blom
Katso esittelyni

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

34

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 34 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Asiakkaiden elämäntilanteet vaihtelevat. Hankkimasi asunto saattaa muuttua tarpeettomaksi tai haluat jatkaa elämääsi toisessa ympäristössä. Työ tai lapsien tarpeet saattavat viedä uuteen. Näissä tilanteissa olen oikea henkilö auttamaan sinua asunnon vaihdossa. Olen työssäni ahkera, reipas ja päämäärätietoinen. Ammattipätevyydet auttavat suorituksessa. Iloinen ja työtä pelkäämätön asenne takaa huipputuloksen. Soita ja pyydä minut kotiisi käynnille. Asunnon myynti on matka. Tehdään se tehokkaasti ja mukavasti, yhdessä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Päivi Blom oli todella auttavainen ja osaava. Hän huolehti hyvin kaupan maaliin. Kohdetta esitteli useampi välittäjä, mikä ei ollut äidilleni mieleen. Onneksi lopulta Päivi otti esittelyt ja kaupan hoitoonsa.

Asunnon myyjä

Piti meidät koko ajan ajantasalla. Oli innokas ja työhönsä sitoutunut. Toi luottamusta talokaupoista, vaikka itse vähän hermoilinkin jo asian suhteen. Positiivinen, iloinen luonne.

Asunnon myyjä

Kyllä välittäjä teki mielestämme työnsä oikein hyvin ja sai asiakkaan sisälle asti. En usko ja tiedän, ettei olisi paremmin voinut toimia. Luotan nyt kyllä Kiinteistömaailmaan.

Asunnon myyjä

Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Koin että minua kuunnellaan ja toiveeni huomoidaan. Kiitos siitä.

Asunnon ostaja

Minun mielestäni kaikki toimi todella hyvin. Välittäjä näki hyvin ne asiat mitkä olivat meille tärkeitä. Minun mielestäni parannettavaa ei ole.

Asunnon ostaja

Päivi is flexible, communicative and hardworking. It was not an easy deal and she was supporting us through the whole process. Päivi was happy to answer all our guestions, she sent all the necessary documents and she was doing that extra mile to make this deal happen. She wasn't only selling a house but has stepped in a

Asunnon ostaja

Koko asiakaspalvelu ja prosessi oli todella ihana. Kiitos Päivi.

Asunnon myyjä

Asiakkaiden tuominen kohteeseen. Täsmällisyys. Hyvät jälkibriiffit, toimenpiteet ja seurannat. Kaupan klousaus nopeasti.

Asunnon myyjä

Kokonaisuudessaan Päivi hoiti ammattitaidolla postitiivisella olemuksellaan ja oli joustava meidän vaatimusten suhteen, kiitos.

Asunnon ostaja

En osaa muuta sanoa kuin että kaikki meni todella hyvin.

Asunnon myyjä

Päivi teki kaiken erinomaisesti ja tulen suosittelemaan häntä kaikille. Päivi on todella ihana ja ammattitaitoinen. Palvelu oli ensiluokkaista <3.

Asunnon ostaja

Erinomainen välittäjä, ystävällinen ja rempseä &#128521.

Asunnon myyjä

Päivi on aivan mahtava välittäjä! Häntä pystyy suosittelemaan kenelle tahansa, koska Päivi on sosiaalinen ja tulee varmasti toimeen kaikkien kanssa.

Asunnon myyjä

Välitys oli ammattitaitoista ja välitttäjä piti hyvin ajan tasalla. Mieltä askaruttaviin kysymyksiin sai helposti vastauksen. Iloinen, positiiviinen ja ulospäin suuntautunut välittäjä. Huippua!

Asunnon myyjä

Saitte asuntomme tehokkaasti kaupaksi ja kysymyksiin ja epäselvyyksiin osasitte vastata hyvin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Päivi Blom
Päivi Blom, Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala