kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Päivi Blomkiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Päivi Blom

96% asiakkaista suosittelee

Päivi Blom

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala

paivi.blom@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358407235458Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

38

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 38 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Innostukseni työtäni kohtaan mahdollistaa asiakkaalle vaivattoman myyntiketjun alkuneuvottelusta kauppaan saakka. Pidän työstäni ja se näkyy myös tekemisessäni asiakkaiden kanssa. Asiakkaiden elämäntilanteet vaihtelevat. Hankkimasi asunto saattaa muuttua tarpeettomaksi tai haluat jatkaa elämääsi toisessa ympäristössä. Työ tai lapsien tarpeet saattavat viedä uuteen. Näissä tilanteissa olen oikea henkilö auttamaan sinua asunnon vaihdossa. Olen toiminut asiakkaiden kanssa yli 30 vuoden ajan. Autan sinua elämän suurimpien päätösten äärellä ja sitä asuntokauppa on. Kokemukseni vapaa-ajan asuntojen, kotien ja sijoitusasuntojen parissa antaa laajamittaisen näkemyksen, jota hyödynnän työssäni eduksesi. Nautin haasteista ja teen työtäni ilolla. Soita ja pyydä minut kotiisi käynnille. Asunnon myynti on matka, joka kannattaa kulkea kanssani.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Päivi Blom oli todella auttavainen ja osaava. Hän huolehti hyvin kaupan maaliin. Kohdetta esitteli useampi välittäjä, mikä ei ollut äidilleni mieleen. Onneksi lopulta Päivi otti esittelyt ja kaupan hoitoonsa.

Asunnon myyjä

Piti meidät koko ajan ajantasalla. Oli innokas ja työhönsä sitoutunut. Toi luottamusta talokaupoista, vaikka itse vähän hermoilinkin jo asian suhteen. Positiivinen, iloinen luonne.

Asunnon myyjä

Kyllä välittäjä teki mielestämme työnsä oikein hyvin ja sai asiakkaan sisälle asti. En usko ja tiedän, ettei olisi paremmin voinut toimia. Luotan nyt kyllä Kiinteistömaailmaan.

Asunnon myyjä

Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Koin että minua kuunnellaan ja toiveeni huomoidaan. Kiitos siitä.

Asunnon ostaja

Minun mielestäni kaikki toimi todella hyvin. Välittäjä näki hyvin ne asiat mitkä olivat meille tärkeitä. Minun mielestäni parannettavaa ei ole.

Asunnon ostaja

Päivi is flexible, communicative and hardworking. It was not an easy deal and she was supporting us through the whole process. Päivi was happy to answer all our guestions, she sent all the necessary documents and she was doing that extra mile to make this deal happen. She wasn't only selling a house but has stepped in a

Asunnon ostaja

Koko asiakaspalvelu ja prosessi oli todella ihana. Kiitos Päivi.

Asunnon myyjä

Asiakkaiden tuominen kohteeseen. Täsmällisyys. Hyvät jälkibriiffit, toimenpiteet ja seurannat. Kaupan klousaus nopeasti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Päivi Blom
Päivi Blom, Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala