Kiinteistönvälittäjä, LKV  Laura SaartoalaKiinteistönvälittäjä, LKV  Laura Saartoala

100% asiakkaista suosittelee

Laura Saartoala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala

laura.saartoala@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 703 5600Soita minulle

Kielitaito

suomi

Olen aikaisemmalta koulutukseltani sosionomi, mutta sain kipinän vaihtaa alaa kahden oman kodin rakennusprojektin myötä. Sain niistä projekteista paljon kokemusta erilaisten ratkaisujen suunnittelusta kuin toteutuksesta ja niistä on paljon hyötyä työssäni Kiinteistömaailmalla. Kodin osto on yksi elämän isoimmista ja tärkeimmistä päätöksistä, ja on kunnia olla siinä mukana! Olen syntyjäni nurmijärveläinen, sen vuoksi tunnen alueen "kuin omat taskuni" ja minulla on laaja kontaktiverkosto! Välittäjänä olen tunnollinen ja perehdyn asioihin huolellisesti ja teen työni tehokkaasti. Asiakaskuntani kasvaa mukavaa vauhtia ja tulosten lisäksi olen saanut kiitosta lämpimästä, rehellisestä ja suorasta tavastani toimia. Minut on palkittu Kiinteistömaailma-ketjussa huippumyyjänä! Anna minun auttaa myös sinua kodinvaihdossasi. Tehdään siitä mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Meidät pidettiin erittäin hyvin tilanteen tasalla ja meillä oli tunne siitä että tiedämme koko ajan miten asuntokauppamme etenee.

Asunnon ostaja

Laura oli hyvä asiakkaan kuuntelemisessa, tilannetajussa, positiivisuudessa ja asiallisuudessa.

Asunnon myyjä

Välittäjän asenne, osaaminen ja taidot olivat aivan omaa luokkaa. Todella ammattilainen!

Asunnon ostaja

Laura oli erittäin helposti lähestyttävä ja auttoi mielellään joka vaiheessa. Kävin monessa asuntonäytössä ja Laura oli kyllä ehdottomasti paras välittäjä, jonka kanssa asioin!

Asunnon myyjä

Laura oli napakka, täsmällinen ja tarkkaavainen. Viesteihin tuli vastaukset nopeasti ja tarkasti. Ei ympäripyöreää selittelyä vaan rautaista ammattitaitoa osoittaen, unohtamatta kuitenkaan korrektia ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta. Lauran matkassa oli todella turvallinen ja luottavainen mieli myydä kotiamme. Huomasimme, että samanlaisia tuntemuksia oli myös kotimme ostajilla.

Asunnon myyjä

Talon myynti ja uuden asunnon löytäminen onnistui suht nopeasti. Laura Saartoala on erittäin ammattitaitoinen. Hän tekee työtä sydämmellä. Ottaa huomioon asiakkaan toiveet aidosti ja on erittäin luotettava ja yhteistyö oli todella miellyttävä.

Asunnon ostaja

Olimme ajan tasalla miten asiat etenevät ensimmäisestä näytöstä kaupantekoon asti. Kommunikaatio myyjän ja ostajan välillä välittäjän avustuksella sujui vaivattomasti ja heti. Laura johdatti sekä myyjän että ostajan erittäin ammattitaitoisesti päätökseen kaupasta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV  Laura Saartoala
Laura Saartoala, Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala