kiinteistönvälittäjä, vuokravastaava, LKV, KiLAT, HuK Katri Toivakkakiinteistönvälittäjä, vuokravastaava, LKV, KiLAT, HuK Katri Toivakka

94% asiakkaista suosittelee

Katri Toivakka

kiinteistönvälittäjä, vuokravastaava, LKV, KiLAT, HuK

Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala

katri.toivakka@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0408404852Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Vuokra-asunnot, Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät

Kielitaito

suomi, englanti, ruotsi

Myydyt kohteet

33

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 33 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Jokainen asiakas ja jokainen koti on minulle tärkeä, niin sinäkin. Olen työssäni reipas, avulias, huolellinen ja tartun heti toimeen, kun saan uuden tehtävän. Välittäjänä olen työskennellyt monipuolisesti niin asunto-osakkeiden kuin kiinteistöjen parissa. Viime aikoina olen tehnyt paljon töitä vapaa-ajan asuntojen parissa. Hallitsen myös kuolinpesiin liittyvät asiat. Vastaan vuokra-asuntojen välityksestä myymälässämme. Aikaisemmalta koulutukseltani olen kätilö ja sairaanhoitaja, olen saanut olla todistamassa monia elämän tärkeimpiä hetkiä. Lisäksi olen opiskellut Helsingin yliopistossa ja olen humanististen tieteiden kandidaatti. Olen aina pitänyt ihmisten kanssa työskentelystä ja välittäjän työssä parasta onkin olla apuna uuden kodin löytämisessä ja uuden elämänvaiheen alkaessa. Autan sinua mielelläni uuden kodin löytämisessä ja nykyisen asunnon myymisessä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Palvelu oli hyvää, välittäjä piti pyynnöstämme yleisesittelyjä vaikka kaupat sitten lopulta tehtiin yksityisnäytön jälkeen.

Asunnon myyjä

Sain koko ajantietoa missä mennään ja mikä on tilanne kyselyissä, Todella ystävällinen palvelu ja asiantuntemus asuntokaupoissa. Kiitos Katri ja koko Klaukkalan toimiston henkilökunta.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui hyvin, välittäjään sai helposti ja nopeasti yhteyden.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, vuokravastaava, LKV, KiLAT, HuK Katri Toivakka
Katri Toivakka, Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala