kiinteistönvälittäjä, LKV Marja Orsilakiinteistönvälittäjä, LKV Marja Orsila

82% asiakkaista suosittelee

Marja Orsila

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Nokia

marja.orsila@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 407 3030Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Arvoasunnot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Kerros- ja rivitalot, Uniikit kohteet

Kielitaito

englanti, ruotsi

Olen avoin ja luotettava kiinteistönvälittäjä, jolle kotisi lisäksi myös sinä olet tärkeä. Kuuntelen mielelläni asiakkaani näkökulmat, pyrkimyksenä löytää juuri hänelle sopiva ratkaisu. Minun kauttani kodit ovat vaihtaneet omistajaa jo yli toistakymmentä vuotta. Vahvuuksiani on ehdottomasti myyntityössä iloisuus, energisyys, empaattisuus ja sinnikkyys. Erikoisosaamiseni on jo näiden vuosien jälkeen laaja, joten voit kysyä asiasta kuin asiasta, sama koskee myös Pirkanmaan aluetuntemusta. Kaikkien näiden vuosienkin jälkeen nautin todella kodin myynti- ja ostoprosessista kokonaisuudessaan. Aina ei elämäntilanne välttämättä ole helppo asuntoa vaihtaessa, silloin on erityisen tärkeää hyvä luottamussuhde välittäjään. Harrastan ulkoilua, luonto on minulle tärkeä. Nautin uimisesta ja koirien kanssa touhuamisesta. Kerään suomalaista taidelasia sekä olen kiinnostunut historiasta ja matkailusta sekä hifistelen mielelläni hyvän ruuan parissa. Koska koko perheeni on kovin kilpailuhenkinen ja kaikki meistä ovat enemmän tai vähemmän harrastaneet kilpaurheilua, minut saakin helposti haastettua pikku kisailuun. Minut saa hyvin kiinni sekä puhelimitse että sähköpostilla, jos olen juuri estynyt niin soitan aina takaisin. Kuulemisiin!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Nopeaa toimintaa ja asioihin tarttumista. Kaikki meni niin sujuvasti että enempää ei voi toivoa.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli kaikista paras. Hyvä ja tehokas!

Asunnon myyjä

Kiitos kuuluu kiinteistön sitkeälle markkinoinnille. Myyminen tuotti myyjälle ja omistajille joskus epätoivoa, kuitenkin se sitten lopulta saatiin sitten kaupaksi. Marja Orsila jaksoi kuunnella asiakkaan valituksia, jaksoi olla ystävällinen sekä vastata kysymyksiin ammattitaidolla. Selvitti kaupantekoon asti, missä mennään ja mikä on seuraava siirto. Suosittelemme teidän palveluita. Suosittelemme Marja Orsilaa kiinteistön myyjäksi. Ei voi muuta kuin kiittää vielä kerran.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli huipputyyppi ja lievensi stressiäni ensiasunnonostajana rennolla olemuksellaan.

Asunnon ostaja

Annan mielelläni palautetta meitä palvelleelta Marja Orsilasta. Hän on todella asiallinen, miellyttävä ja opasti, sekä neuvoi meitä "ensikertalaisia"kaupanteossa hyvin. Oli mukavaa asioida hänen kanssaan. Kaikkea hyvää hänelle jatkossakin.

Asunnon ostaja

Asuntonäytöstä kaupantekoon mukava ja turvallinen olo. Välittäjän henkinen tukeminen ensiasunnon ostajaa kohtaan, sai soittaa vaikka yöllä.

Asunnon myyjä

Koko prosessi sujui erittäin jouhevasti ja nopeasti!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Marja Orsila
Marja Orsila, Kiinteistömaailma Nokia