Marja Orsila
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 407 3030Soita minulle

Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Omakotitalot, Uniikit kohteet, Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot

Kielitaito

englanti, ruotsi

Olen avoin ja luotettava kiinteistönvälittäjä, jolle sinä olet tärkeä. Minun kauttani kodit ovat vaihtaneet omistajaa jo useiden vuosien ajan. Vahvuuksiani on myyntityössä energisyys, empaattisuus ja sinnikkyys. Erikoisosaamiseni on jo näiden vuosien jälkeen laaja, joten voit kysyä asiasta kuin asiasta. Harrastan ulkoilua, uimista ja kuntosalia sekä kerään suomalaista taidelasia. Toimin myös joukkueen johtajana Cheeleader joukkueelle, jonka tähtäimessä on SM-mestaruus.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Nopeaa toimintaa ja asioihin tarttumista. Kaikki meni niin sujuvasti että enempää ei voi toivoa.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli kaikista paras. Hyvä ja tehokas!

Asunnon myyjä

Kiitos kuuluu kiinteistön sitkeälle markkinoinnille. Myyminen tuotti myyjälle ja omistajille joskus epätoivoa, kuitenkin se sitten lopulta saatiin sitten kaupaksi. Marja Orsila jaksoi kuunnella asiakkaan valituksia, jaksoi olla ystävällinen sekä vastata kysymyksiin ammattitaidolla. Selvitti kaupantekoon asti, missä mennään ja mikä on seuraava siirto. Suosittelemme teidän palveluita. Suosittelemme Marja Orsilaa kiinteistön myyjäksi. Ei voi muuta kuin kiittää vielä kerran.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli huipputyyppi ja lievensi stressiäni ensiasunnonostajana rennolla olemuksellaan.

Asunnon ostaja

Annan mielelläni palautetta meitä palvelleelta Marja Orsilasta. Hän on todella asiallinen, miellyttävä ja opasti, sekä neuvoi meitä "ensikertalaisia"kaupanteossa hyvin. Oli mukavaa asioida hänen kanssaan. Kaikkea hyvää hänelle jatkossakin.

Asunnon ostaja

Asuntonäytöstä kaupantekoon mukava ja turvallinen olo. Välittäjän henkinen tukeminen ensiasunnon ostajaa kohtaan, sai soittaa vaikka yöllä.

Asunnon myyjä

Koko prosessi sujui erittäin jouhevasti ja nopeasti!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Marja Orsila
Marja Orsila, Kiinteistömaailma Nokia