Hannu K Mattila
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, YJEAT Hannu K MattilaKiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, YJEAT Hannu K Mattila

92% asiakkaista suosittelee

Hannu K Mattila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, YJEAT

Kiinteistömaailma Nokia

hannu.k.mattila@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0505022009Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Toimin 35 vuotta IT-alan yrittäjänä yli 30-työntekijän yrityksessä. Yrittäjätaustani kautta ymmärrän asiakkaan tarpeen kuulemisen merkityksen. Olen suorittanut LKV-tutkinnon (laillistettu kiinteistönvälittäjä) ja kiinteistönvälitysalan liiketoiminnan ammattitukinnon (KiLAT) sekä yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon (YJEAT). Yritykseni myynnin jälkeen päätin suunnata osaamiseni ja kokemukseni asiakaskohtaamisista, sekä myyntityöstä kiinteistöalalle. Olen myös itse kiinteistösijoittaja ja toimin aktiivisesti yrittäjäjärjestössä. Haluan tuoda tämän kokemuksen sinun avuksi erilaisiin elämäntilanteisiin kodin hankinnan ja myynnin parissa. Kiinteistömaailman arvot; kuuntelemme, ymmärrämme, ohjaamme oikeaan suuntaan ja välitämme ovat mielestäni juuri niitä asioita, mitä asuntokaupassa tarvitaan. Odotan innostuneena yhteydenottoasi, ihmisenä ihmiselle!

Oletko alle 40 vuotias ja olet ostamassa ensimmäistä asuntoasi. Tässä tarkoitetaan sitä, että et ole omistanut 50% tai yli osuutta asunnosta. Olet silloin vapautettu varainsiirtoverosta, joka on asunto-osakkeissa 2% velattomasta kauppahinnasta ja 4% kiinteistön kauppahinnasta. (Hallituksen esitys 12.10.2023 takautuvasti voimaanastuessa: 1,5% asunto-osakkeille ja 3% kiinteistöille)

Ensiasunnon varansiirtoveron vapautus on poistumassa 1.1.2024, joten nyt on hyvä aika tehdän ensiasunnon hankinta!

Kun olet asunut yhtäjaksoisesti 2 vuotta vakituisessa asunnossasi, sinulla on mahdollisuus myydä se verovapaasti, ilman luovutusvoittoveroa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, YJEAT Hannu K Mattila
Hannu K Mattila, Kiinteistömaailma Nokia