Elina Perhonmäki
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 544 3282Soita minulle

Erityisosaaminen

Vanhat puutalot ja suojelukohteet, Kuolinpesät, Omakotitalot, Perheasunnot, Kerros- ja rivitalot

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Olen työskennellyt kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2011, ja jo kiinteistöurani alkutaipaleella suoritin LKV-tutkinnon. Aiemmin toimin yli 15 vuotta muun muassa patenttien ja tavaramerkkien parissa, minkä ansiosta minulla on vahvaa lakiosaamista, tämän jälkeen vuodet ovat kuluneet myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Kesäkuussa 2022 sain päätökseen myös Ylemmän kiinteistönvälittäjän opinnot, koulutus antaa kuitenkin vakautta ja turvaa asiakkaalle kiinteistönvälityksen monimuotoisessa maailmassa. Tinkimätön periaatteeni työssäni on löytää parhaat mahdolliset asumisen ratkaisut asiakkaalle, ja tähän tavoitteeseen pyrin pitkäjänteisesti. Keskimäärin 70 - 90 tehtyä asuntokauppaa vuodessa, kauppojen myötä luotu verkosto ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaaseen luo hyvän pohjan onnistumiselle. Vuodet 2020 - 2023 ovat olleet sangen erikoisia, ja olen ollut ylpeä Kiinteistömaailman ajantasaisista työkaluista sekä koko ketjun yhteismyynnistä, jotka ovat auttaneet niin turvalliseen asuntokauppaan kuin myös hyviin tuloksiin. Vuoden 2022 saavutuksilla tulin palkituksi huippumyyjäksi, tästä lämmin kiitos asiakkailleni luottamuksesta. Tässä ajatuksiani koulutuksesta https://www.kiinko.fi/blogi/vieraskyna/tiedonjano-ei-sammu-koskaan Ole yhteydessä, tehdään Sinunkin kodinvaihdosta onnistunut!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Haluamme kiittää Elinaa ammattitaidosta ja aidosta välittämisestä koskien niin asuntomme myyntiä kuin vuokra-asunnonkin etsintää. Ihana ja lämmin persoona, joka piti yhteyttä ja jolta sai vastauksia nopeasti. Realistiset tavoitteet asunnon myynnin suhteen, ei pilvilinnojen rakentelua. Suosittelen ehdottomasti kaikille!

Asunnon myyjä

Hei olen asioinut Elinan kanssa ennenkin. Ja tiesin että hän on luotettava ja ammattinsa osaava. Hän on auttanut ja neuvonut vankkalla ammattitaidolla. Olen hyvin tyytyväinen Kiinteistömaailman osaamiseen. Ja ehdottomasti suosittelen muillekin.

Asunnon myyjä

Kohde myytiin noin viikossa ja saimme enemmän kuin odotimme joten eipä paremmin olisi voinut mennä. Tästä syystä päätimme antaa nyt toisenkin kohteemme samalle välittäjälle heti myyntiin. Se varmaan kertoo että olimme 100 % tyytyväisiä. Elina on muutenkin 10 + myyjänäkin, hänen kauttaan olemme olleet myös ostaneet asunnon.

Asunnon ostaja

Mielestäni Elina Perhonmäki toimi juuri niin kuin asiantuntevan ja asiakaspalveluhenkisen kiinteistövälittäjän tulisi toimia, minulla ei ole mitään kehitettävää hänen suuntaansa.

Asunnon myyjä

Elina yhdistää ihmiset ja kodit. :) Informointi ja asiakkaan kuuntelu + kuullun ymmärtäminen ja hyväksyminen olivat omaa luokkaansa. Kävimme noin 40 näyttöä puolen vuoden aikana. Näimme hyvin erilaisia välittäjiä tänä aikana.. Meille Elina löysi omakotitalon omasta muistikirjastaan. Vinkkasimme Elinasta ystävillemme,

Asunnon myyjä

Välittäjä on niin mukava että hänen kauttaan olemme ostaneet jo useamman asunnon. Vielä pari on myynnissäkin, eiköhän ne siitä.

Asunnon myyjä

Välittäjä hoiti asiat oikein hyvin, piti ajantasalla kokoajan. Jatkamme yhteistyötä Elinan kanssa hyvillä mielin, sekä ostajina että myyjinä.

Asunnon myyjä

Erityisen hyvää on asiakasystävällinen palvelu. Asiakkaan huomioiminen sekä "pehmeä" vastaanottavainen, myötämielinen asennoituminen.

Asunnon myyjä

Perhonmäen Elina rautainen ammattilainen, hoiti asiat kuten lupasi. Kaikki osa-alueet olivat hallinnassa, myös yhteistyökumppanit kuten kuvaus, kuntotarkastus. Iso kiitos Elinalle!

Asunnon myyjä

Välittäjä hoiti hommat mallikkaasti, kaikki sovittu piti. Myyntihinta oli linjassa annettuun arvioon ja myynti sujui todella nopeasti. Tiedusteluihin vastattiin niin nopeasti, että välillä ihan hävetti kun tuli iltamyöhällä laiteltua kysymyksiä välittäjälle. Kaiken kaikkiaan aivan loistavaa palvelua.

Asunnon myyjä

Elina on helposti lähestyttävä, rento ja asiantunteva välittäjä joka ottaa asiakkaansa vastaan ihmisenä, ei pelkkänä bisneksenä. Täysi kymppi Elinalle.

Asunnon ostaja

Elina Perhonmäen avustuksella kaupat onnistuvat lopulta erittäin hyvin. Uskon, että Ilman hänen henkilökohtaista panostusta asiat eivät olisi järjestyneet. Voin ilolla suositella häntä ja Kiinteistömaailmaa ystävilleni.

Asunnon myyjä

Kontaktoinnit myyjän ja ostajien välillä parasta. Elina on ihan huippumyyjä!

Asunnon myyjä

Elina on selkeästi innostunut kiinnostanut työstään ja hyvin pätevä siinä. Oli ilo asioida Nokian Kiinteistömaailman kanssa. Kiitos!

Asunnon myyjä

Välittäjämme Elina on aivan ihanan lämminhenkinen ihminen ja pitää todella hyvin asiakkaan ajan tasalla myynnin edistymisestä ja jaksaa selittää kaikki vaiheet juurta jaksaen. On myös ihanaa että hän lähtee hyvin helposti esittelemään meille ostettavia kohteita.

Asunnon myyjä

Kohteen myyntiin otto kävi äärimmäisen nopeasti ja helposti. Elina oli ammattitaitoinen ja tiesi / tuki meitä asioissa vanhan talon kanssa. Hän myös itse osasi viedä talosta eteenpäin asiakkaille oikeanlaista, järkevää kuvaa. Palvelu toimi viimeiseen asti kaikin puolin mutkattomasti, ja kirsikkana kakun päällä Elina vieläpä löysi meille väliaikaisen vuokra-asunnon.

Asunnon myyjä

Erittäin määrätietoista toimintaa ja kokenut välittäjä. Hyvät kuvat, hyvä esite ja erittäin hyvää myyntityötä.

Asunnon myyjä

Oli ilo asioida Elina Perhonmäen kanssa. Hän on helposti lähestyttävä, iloisen positiivisesti asiat hoitava. Tosi lämminhenkinen, hyvän mielen lähettiläs. Jatkossakin otan yhteyttä häneen aina, kun tarvetta esiintyy! Vahvat suositteluni hänelle!

Asunnon ostaja

Yhteydenpito oli sujuvaa ja saimme aina tarvittavat tiedot nopeasti, välittäjä oli ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä

Asunnon myyjä

Elina sai asuntomme myytyä tästä haastavasta maailman tilanteesta huolimatta. Olimme myyjinä hyvin tyytyväisiä koko prosessin ajan. Elina piti hyvin yhteyttä ja hoiti kaiken todella hyvin. Suositukset Elinalle ja koko Kiinteistömaailmalle!!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV Elina Perhonmäki
Elina Perhonmäki, Kiinteistömaailma Nokia