myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, sisustusartesaani, LKV, KED, VuT Susanna Kovanenmyyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, sisustusartesaani, LKV, KED, VuT Susanna Kovanen

100% asiakkaista suosittelee

Susanna Kovanen

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, sisustusartesaani, LKV, KED, VuT

Kiinteistömaailma Mikkeli

susanna.kovanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0440540036Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Vanhat puutalot ja suojelukohteet

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

66

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 66 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Asiakaspalvelua, myyntiä ja sisustussuunnittelua - siinäpä taustani lyhyesti. Minulla on vuosien myyntialan kokemus ja ihmisläheinen ote työhön on näkynyt myös tuloksissa. Kiinteistömaailman yli 600 välittäjän joukosta olen palkittu ketjun huippumyyjänä! Tärkeimpiä vahvuuksiani ovat hyvät vuorovaikutustaidot, sinnikkyys, sekä asenne, jossa haluan tarjota asiakkaalle parhaimman kokemuksen, olitpa sitten myyjän tai ostajan roolissa. Vahva sisustusalan tausta auttaa myös näkemään asunnon monet mahdollisuudet, niin myyntiä kuin ostamista ajatellen. Kurkkaa samalla Instagram sivuni @susannakovanen_lkv, siellä pääset seuraamaan välittäjän monipuolista arkea. Otathan yhteyttä, kun tarvitset ahkeran ja aikaansaavan välittäjän avuksesi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Susanna teki kaiken loistavasti. Piti hyvin ajantasalla missä mennään ja mikä oli milloinkin tilanne. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä ja kiitollisia meijän asunnon myyntiin. Kiitos Susanna! :)

Asunnon myyjä

Ajantasalla pitäminen, luotettava, ammattilaisen ote, asiakasta kunnioittava, usko omaan suoriutumiseen, miellyttävä käytöksinen nämä vähintäänkin kuvaa Susanna Kovasta.

Asunnon ostaja

Susannan kanssa asiointi oli helppoa ja hän oli ihanan rauhallinen, kun verrataan aiempiin välittäjiin ketä olimme tavanneet. Ehdottomasti suosittelisimme häntä.

Asunnon ostaja

Välittäjänä Susanna oli rehellinen, kiinnostunut, perusteellinen ja joustava. Prosessi eteni ostajan kannalta hyvin. Lisäksi olemme saaneet häneltä erinomaiset paikallisohjeet ja jatkoneuvoja paikkakuntaan liittyen, mikä on aivan mahtava plussa

Asunnon myyjä

Erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua! Heti ensimmäisellä käynnillä jäi hyvä fiilis välittäjästä ja se helpotti päätöksen tekoa laittaa asunto myyntiin teidän kautta.

Asunnon ostaja

Erinomainen palvelu ja kaikki sujui nopeasti ja mutkattomasti näytöistä kauppoihin. Bonuksena saatiin vielä uuden mökkipaikkakunnan vinkit ja tärpit, kiitos Susannalle.

Asunnon myyjä

Joustavasti ja hienosti tehty kauppa. Myyntiprosessi oli hyvä, ihan ensi tapaamisesta alkaen. Erittäin hyvin toimi myöskin yhteydenotot. Nopeat yhteydenotot ja puhelimeen vastaamiset.

Asunnon ostaja

Välittäjällämme oli rauhallinen ja varma tapa esitellä kiinteistöä. Ei ollut ahdistava tai tyrkyttävä, vaan asiallinen ja samalla hyvin kivasti kiinnostuneen oloinen sekä meistä ostajina, että kiinteistöstä, jota oli esittelemässä. Osasi vastata kaikkiin kysymyksiimme ja selvitti vastaukset nopeasti myyjältä niihin kysymyksiin joihin ei heti tiennyt vastausta. Erittäin postiivinen kuva kaiken kaikkiaan jäi välittäjästä. Pluspisteitä vielä siitä, että välittäjällä oli saappaat jalassa kun esitteli mökkitonttia, eikä tiukkaa pukua päällä, siitä tuli sellainen olo että välittäjä tietää missä on.

Asunnon myyjä

Asiakaskokemus oli täydellinen ( kuten edelliselläkin kerralla, Susannan hoitaessa asuntokaupat)

Asunnon myyjä

Palvelu oli todella asiantuntevaa, ystävällistä ja asiakasta palvelevaa. Kaikki meni todella hienosti!

Asunnon ostaja

Koko prosessi oli sujuva ja koin, että välittäjä oli aidosti kiinnostunut auttamaan tilanteessa. Ostin ensimmäistä asuntoani ja saamani tuki oli erittäin tärkeää. Voin lämmöllä suositella Susannaa teille muillekin

Asunnon myyjä

Ammattitaitoa ja mielenkiintoa myydä taloamme, joka menikin nopeasti kaupaksi toivomallamme hinnalla. Olimme koko myynnin ajan hyvin tilanteen tasalla. Aikataulut sopivat aina hyvin, vaikka vuorotyössä ne onkin välillä haasteellisia. Aina tavoitettavissa! Välittäjämme oli todellakin paras mitä toivoa voi!

Asunnon ostaja

Välittäjä selvitti pyytämäni asiat erittäin nopeasti. Aikataulut pitivät, mistä oli sovittu. Välittäjän koin ammattitaitoiseksi. Minulle jäi hyvän palvelun kokemus. Kaikki meni niin hyvin, että en pysty kertomaan kehittämiskohteita toiminnassa.

Asunnon myyjä

Susanna teki kaiken 10 arvoisesti! Haasteellisen kohteen myyminen tavoitteiden mukaan, aikaisemmat välittäjät eivät tässä onnistuneet.

Asunnon myyjä

Susanna oli asiantunteva ja luotettavan oloinen. Erittäin positiivinen fiilis jäi ensikontaktista ja tuli tunne, että asuntokauppani ovat hyvissä käsissä. Ihmettelen yhä kuinka nopeasti ja vaivatta asuntokaupat lopulta kävivät.

Asunnon myyjä

Kovanen hoiti kaupan mielestäni todella asiantuntevasti. Siitä tuli todella hyvä mieli, että ymmärsi tilanteeni ja tuntui siltä, että teki kaikkensa auttaakseni minua asuntoni myynnissä. Iso kiitos Susannalle! Kaikki meni niin nappiin, että en keksi mitään parannettavaa!

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ystävällinen ja asiansa tunteva. Ei tuputtanut tai tyrkyttänyt, vaan huomioi asiakkaan tarpeet. Hän vaikutti luotettavalta ja häneltä oli mukavaa ostaa asunto. Olin tyytyväinen koko prosessiin.

Asunnon myyjä

Asiat hoituivat ensitapaamisesta lähtien ammattitaitoisesti ja meidän kannaltamme selkeästi. Kaikki tieto tuli kirjallisena, mikä herätti luottamusta. Välittäjä toimi ripeästi ja piti aikatauluista huolta. Hän oli helposti tavoitettavissa ja piti meidät ajan tasalla koko prosessin ajan.

Asunnon myyjä

Susannan kanssa oli todella mukavaa asioida. Hän panosti täysillä näyttöön. Susanna teki kaiken mahdollisen heti, ei oikeastaan olisi voinut tehdä enempää. Tavoitteemme täyttyi paremmin kuin hyvin.

Asunnon myyjä

Myyntikohteen arviointi tehtiin huolellisesti ja kokonaisvaltaisesti, sen pohjalta arvio myyntihinnasta tuntui realistiselta ja luotettavalta. Koko myyntiprosessin ja välittäjän työskentelytavan kuvaaminen asiakkaalle herätti luottamusta, samoin se, että asiakas pidettiin reaaliaikaisesti mukana kaikissa myynnin aikana vastaan tulevissa asioissa. Työskentelyilmapiiri oli aktiivinen, avoin ja positiivinen. On vaikea sanoa mitä Susanna voisi tehdä paremmin. Kaikki meni koko myyntiprosessin ja yhteistyön osalta niin upeasti, että tämän kokemuksen muistaa aina.

Asunnon myyjä

Palvelu oli hyvää ja ammattitaitoista. Susanna vaikutti aidosti kiinnostuneelta sekä oli positiivinen miellyttävä henkilö. Myynti-ilmoitus oli myös hyvin toteutettu.

Asunnon myyjä

Susanna oli kannustava ja rehellinen välittäjä joka kulki rinnalla asunnon myynnin ajan. Hänellä on vahva ammattitaito ja silmää laittaa asunto myyntikuntoon. Kannusti ja tsemppasi, vaikka välillä itselle tuli epätoivo asunnon kaupaksi menosta. Otti huomioon omat toiveet. Luotettava välittäjä!

Asunnon myyjä

Susanna on inhimillinen ja taitava välittäjä. Susanna perehtyi myytävään kohteeseen perusteellisesti ja oli apunamme ja tukenamme paikoin vaikeissakin paikoissa.

Asunnon ostaja

Koko prosessi asunnon ostossa sujui todella hyvin ja mallikkaasti alusta loppuun. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa ja henkilökohtaista. Koin että minua asiakkaana kuunneltiin ja minut pidettiin ajan tasalla asioista.

Asunnon myyjä

Susanna hoiti asunnon myynnin todella tyylikkäästi ja asunto menikin nopeasti kaupaksi. Pystyin hyvillä mielin luottamaan kotini myynnin hänelle. Yhteydenpito sujui hyvin ja koin olevani kokoajan ajantasalla. Kiinteistömaailmalla ohjelmat ja järjestelmät (myynninseuranta jne) vaikuttaa toimivan hyvin.

Asunnon myyjä

Täydet pisteet Kiinteistömaailmalle ja Susanna Kovaselle! Susanna oli positiivinen ja hyvin aktiivinen. Hän tekee työtänsä koko sydämellään ja myi talomme hyvin nopeasti. En keksi mitään huomautettavaa. Jatkakaa samaan malliin!

Asunnon myyjä

Susanna oli erinomainen valinta, häneltä sai asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Eri välittäjien välinen vaikutti myös sujuvan hyvin, kun meilläkin taisi käydä kaikkiaan neljä eri välittäjää esittelemässä asuntoa. En oikeastaan osaa sanoa mikä olisi voinut mennä paremmin. Tämä oli ensimmäinen kerta myyjän roolissa ja kaikki sujui erinomaisesti.

Asunnon myyjä

Välittäjällä on hyvä asiantuntemus vanhan talon myymisestä. Palvelu oli yksilöllistä ja tunsimme että sekä meidän myyjien, että ostajien tarpeita kuunneltiin ja saatiin ne hyvin sovitettua yhteen. Kauppa syntyi nopeasti enkä keksi mitään parannettavaa :)

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erinomainen. Ei mitään moitittavaa.

Asunnon myyjä

Tässä kiinteistökaupassa välittäjänä oli erittäin ammattitaitoinen Susanna Kovanen. Hänelle kiitokset hyvin tehdystä työstä. Meidän tapauksessa ei ollut mitään parannettavaa.

Asunnon myyjä

Välittäjä kertoi realistiset myyntiajat ja hinnat sekä vastasi heti kaikkiin kysymyksiin. Parannettavaa ei tule mieleen. Kaikki sujui hyvin ja jopa odotettua nopeammin.

Asunnon myyjä

Kolmas asuntokauppa saman välittäjän kanssa kertonee kaiken. Loistava, ammattitaitoinen välittäjä.

Asunnon ostaja

Yhteistyö oli kaikin puolin sujuvaa ja miellyttävää. Susanna on aito ammattilainen mahtavalla persoonalla! Hän oli aidosti läsnä meidän tärkeässä prosessissamme auttaen kaikessa ja ollen helposti tavoitettavissa! Firmasta ja välittäjästä jäi pelkästään positiivinen kuva!

Asunnon myyjä

Susanna Kovanen on ihan huippu, paras asunnonvälittäjä jonka kanssa olen asioinut vuosien varrella! Myös toimistosihteeri Anni Moisio saa arvosanaksi 10+. Kiitos tehotiimi!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, sisustusartesaani, LKV, KED, VuT Susanna Kovanen
Susanna Kovanen, Kiinteistömaailma Mikkeli