myyntineuvottelija, sisustusartesaani, KED Susanna Kovanenmyyntineuvottelija, sisustusartesaani, KED Susanna Kovanen

100% asiakkaista suosittelee

Susanna Kovanen

myyntineuvottelija, sisustusartesaani, KED

Kiinteistömaailma Mikkeli

susanna.kovanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358440540036Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Asiakaspalvelua, myyntiä ja sisustussuunnittelua - siinä taustani lyhyesti. Minulla on vuosien myyntialan kokemus ja yksi tärkeimmistä vahvuuksistani on palvella asiakas alusta loppuun mahdollisimman hyvin. Olen tehnyt myös vuodesta 2018 alkaen asuntostailauksia Kiinteistömaailmalle. Koti ja siellä asuvat ihmiset ovat lähellä sydäntä, kanssani saat varmasti asunnostasi parhaimmat puolet esiin, ammattimaisella varmuudella. Otathan yhteyttä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Välittäjä selvitti pyytämäni asiat erittäin nopeasti. Aikataulut pitivät, mistä oli sovittu. Välittäjän koin ammattitaitoiseksi. Minulle jäi hyvän palvelun kokemus. Kaikki meni niin hyvin, että en pysty kertomaan kehittämiskohteita toiminnassa.

Asunnon myyjä

Ajantasalla pitäminen, luotettava, ammattilaisen ote, asiakasta kunnioittava, usko omaan suoriutumiseen, miellyttävä käytöksinen nämä vähintäänkin kuvaa Susanna Kovasta.

Asunnon ostaja

Susannan kanssa asiointi oli helppoa ja hän oli ihanan rauhallinen, kun verrataan aiempiin välittäjiin ketä olimme tavanneet. Ehdottomasti suosittelisimme häntä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, sisustusartesaani, KED Susanna Kovanen
Susanna Kovanen, Kiinteistömaailma Mikkeli