kiinteistönvälittäjä, sisustusartesaani, LKV, KED, VuT Susanna Kovanenkiinteistönvälittäjä, sisustusartesaani, LKV, KED, VuT Susanna Kovanen

98% asiakkaista suosittelee

Susanna Kovanen

kiinteistönvälittäjä, sisustusartesaani, LKV, KED, VuT

Kiinteistömaailma Mikkeli

susanna.kovanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358440540036Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Vanhat puutalot ja suojelukohteet, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

54

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 54 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Asiakaspalvelua, myyntiä ja sisustussuunnittelua - siinäpä taustani lyhyesti. Minulla on vuosien myyntialan kokemus ja ihmisläheinen ote työhön on näkynyt myös tuloksissa. Kiinteistömaailman yli 600 välittäjän joukosta olen sijoittunut 30 parhaan välittäjän joukkoon. Tärkeimpiä vahvuuksiani ovat hyvät vuorovaikutustaidot, sinnikkyys, sekä asenne, jossa haluan tarjota asiakkaalle parhaimman kokemuksen, olitpa sitten myyjän tai ostajan roolissa. Vahva sisustusalan tausta auttaa myös näkemään asunnon monet mahdollisuudet, niin myyntiä kuin ostamista ajatellen. Olen työskennellyt Kiinteistömaailmalla asuntostailauksen parissa jo vuodesta 2018 lähtien. Kurkkaa samalla Instagram sivuni @susannakovanen_lkv, siellä pääset seuraamaan välittäjän monipuolista arkea. Otathan yhteyttä, kun tarvitset ahkeran ja aikaansaavan välittäjän avuksesi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Susanna teki kaiken loistavasti. Piti hyvin ajantasalla missä mennään ja mikä oli milloinkin tilanne. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä ja kiitollisia meijän asunnon myyntiin. Kiitos Susanna! :)

Asunnon myyjä

Ajantasalla pitäminen, luotettava, ammattilaisen ote, asiakasta kunnioittava, usko omaan suoriutumiseen, miellyttävä käytöksinen nämä vähintäänkin kuvaa Susanna Kovasta.

Asunnon ostaja

Susannan kanssa asiointi oli helppoa ja hän oli ihanan rauhallinen, kun verrataan aiempiin välittäjiin ketä olimme tavanneet. Ehdottomasti suosittelisimme häntä.

Asunnon ostaja

Välittäjänä Susanna oli rehellinen, kiinnostunut, perusteellinen ja joustava. Prosessi eteni ostajan kannalta hyvin. Lisäksi olemme saaneet häneltä erinomaiset paikallisohjeet ja jatkoneuvoja paikkakuntaan liittyen, mikä on aivan mahtava plussa

Asunnon myyjä

Erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua! Heti ensimmäisellä käynnillä jäi hyvä fiilis välittäjästä ja se helpotti päätöksen tekoa laittaa asunto myyntiin teidän kautta.

Asunnon ostaja

Erinomainen palvelu ja kaikki sujui nopeasti ja mutkattomasti näytöistä kauppoihin. Bonuksena saatiin vielä uuden mökkipaikkakunnan vinkit ja tärpit, kiitos Susannalle.

Asunnon myyjä

Joustavasti ja hienosti tehty kauppa. Myyntiprosessi oli hyvä, ihan ensi tapaamisesta alkaen. Erittäin hyvin toimi myöskin yhteydenotot. Nopeat yhteydenotot ja puhelimeen vastaamiset.

Asunnon ostaja

Välittäjällämme oli rauhallinen ja varma tapa esitellä kiinteistöä. Ei ollut ahdistava tai tyrkyttävä, vaan asiallinen ja samalla hyvin kivasti kiinnostuneen oloinen sekä meistä ostajina, että kiinteistöstä, jota oli esittelemässä. Osasi vastata kaikkiin kysymyksiimme ja selvitti vastaukset nopeasti myyjältä niihin kysymyksiin joihin ei heti tiennyt vastausta. Erittäin postiivinen kuva kaiken kaikkiaan jäi välittäjästä. Pluspisteitä vielä siitä, että välittäjällä oli saappaat jalassa kun esitteli mökkitonttia, eikä tiukkaa pukua päällä, siitä tuli sellainen olo että välittäjä tietää missä on.

Asunnon myyjä

Asiakaskokemus oli täydellinen ( kuten edelliselläkin kerralla, Susannan hoitaessa asuntokaupat)

Asunnon myyjä

Palvelu oli todella asiantuntevaa, ystävällistä ja asiakasta palvelevaa. Kaikki meni todella hienosti!

Asunnon ostaja

Koko prosessi oli sujuva ja koin, että välittäjä oli aidosti kiinnostunut auttamaan tilanteessa. Ostin ensimmäistä asuntoani ja saamani tuki oli erittäin tärkeää. Voin lämmöllä suositella Susannaa teille muillekin

Asunnon myyjä

Ammattitaitoa ja mielenkiintoa myydä taloamme, joka menikin nopeasti kaupaksi toivomallamme hinnalla. Olimme koko myynnin ajan hyvin tilanteen tasalla. Aikataulut sopivat aina hyvin, vaikka vuorotyössä ne onkin välillä haasteellisia. Aina tavoitettavissa! Välittäjämme oli todellakin paras mitä toivoa voi!

Asunnon ostaja

Välittäjä selvitti pyytämäni asiat erittäin nopeasti. Aikataulut pitivät, mistä oli sovittu. Välittäjän koin ammattitaitoiseksi. Minulle jäi hyvän palvelun kokemus. Kaikki meni niin hyvin, että en pysty kertomaan kehittämiskohteita toiminnassa.

Asunnon myyjä

Susanna teki kaiken 10 arvoisesti! Haasteellisen kohteen myyminen tavoitteiden mukaan, aikaisemmat välittäjät eivät tässä onnistuneet.

Asunnon myyjä

Susanna oli asiantunteva ja luotettavan oloinen. Erittäin positiivinen fiilis jäi ensikontaktista ja tuli tunne, että asuntokauppani ovat hyvissä käsissä. Ihmettelen yhä kuinka nopeasti ja vaivatta asuntokaupat lopulta kävivät.

Asunnon myyjä

Kovanen hoiti kaupan mielestäni todella asiantuntevasti. Siitä tuli todella hyvä mieli, että ymmärsi tilanteeni ja tuntui siltä, että teki kaikkensa auttaakseni minua asuntoni myynnissä. Iso kiitos Susannalle! Kaikki meni niin nappiin, että en keksi mitään parannettavaa!

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ystävällinen ja asiansa tunteva. Ei tuputtanut tai tyrkyttänyt, vaan huomioi asiakkaan tarpeet. Hän vaikutti luotettavalta ja häneltä oli mukavaa ostaa asunto. Olin tyytyväinen koko prosessiin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, sisustusartesaani, LKV, KED, VuT Susanna Kovanen
Susanna Kovanen, Kiinteistömaailma Mikkeli