myyntineuvottelija, sisustusartesaani, KED Susanna Kovanenmyyntineuvottelija, sisustusartesaani, KED Susanna Kovanen

100% asiakkaista suosittelee

Susanna Kovanen

myyntineuvottelija, sisustusartesaani, KED

Kiinteistömaailma Mikkeli

susanna.kovanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358440540036Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Asiakaspalvelua, myyntiä ja sisustussuunnittelua - siinäpä taustani lyhyesti. Minulla on vuosien myyntialan kokemus, ja ihmisläheinen ote työhön on näkynyt myös tuloksissa. Tärkeimpiä vahvuuksiani ovat hyvät vuorovaikutustaidot, sekä asenne, jossa haluan tarjota asiakkaalle parhaimman kokemuksen, olitpa sitten myyjän tai ostajan roolissa. Vahva sisustusalan tausta auttaa myös näkemään asunnon monet mahdollisuudet, niin myyntiä kuin ostamista ajatellen. Olen työskennellyt Kiinteistömaailmalla asuntostailauksen parissa jo vuodesta 2018 lähtien. Otathan yhteyttä, kun tarvitset ahkeran ja aikaansaavan välittäjän avuksesi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Välittäjä selvitti pyytämäni asiat erittäin nopeasti. Aikataulut pitivät, mistä oli sovittu. Välittäjän koin ammattitaitoiseksi. Minulle jäi hyvän palvelun kokemus. Kaikki meni niin hyvin, että en pysty kertomaan kehittämiskohteita toiminnassa.

Asunnon myyjä

Ajantasalla pitäminen, luotettava, ammattilaisen ote, asiakasta kunnioittava, usko omaan suoriutumiseen, miellyttävä käytöksinen nämä vähintäänkin kuvaa Susanna Kovasta.

Asunnon ostaja

Susannan kanssa asiointi oli helppoa ja hän oli ihanan rauhallinen, kun verrataan aiempiin välittäjiin ketä olimme tavanneet. Ehdottomasti suosittelisimme häntä.

Asunnon ostaja

Välittäjänä Susanna oli rehellinen, kiinnostunut, perusteellinen ja joustava. Prosessi eteni ostajan kannalta hyvin. Lisäksi olemme saaneet häneltä erinomaiset paikallisohjeet ja jatkoneuvoja paikkakuntaan liittyen, mikä on aivan mahtava plussa

Asunnon myyjä

Erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua! Heti ensimmäisellä käynnillä jäi hyvä fiilis välittäjästä ja se helpotti päätöksen tekoa laittaa asunto myyntiin teidän kautta.

Asunnon ostaja

Erinomainen palvelu ja kaikki sujui nopeasti ja mutkattomasti näytöistä kauppoihin. Bonuksena saatiin vielä uuden mökkipaikkakunnan vinkit ja tärpit, kiitos Susannalle.

Asunnon myyjä

Joustavasti ja hienosti tehty kauppa. Myyntiprosessi oli hyvä, ihan ensi tapaamisesta alkaen. Erittäin hyvin toimi myöskin yhteydenotot. Nopeat yhteydenotot ja puhelimeen vastaamiset.

Asunnon ostaja

Välittäjällämme oli rauhallinen ja varma tapa esitellä kiinteistöä. Ei ollut ahdistava tai tyrkyttävä, vaan asiallinen ja samalla hyvin kivasti kiinnostuneen oloinen sekä meistä ostajina, että kiinteistöstä, jota oli esittelemässä. Osasi vastata kaikkiin kysymyksiimme ja selvitti vastaukset nopeasti myyjältä niihin kysymyksiin joihin ei heti tiennyt vastausta. Erittäin postiivinen kuva kaiken kaikkiaan jäi välittäjästä. Pluspisteitä vielä siitä, että välittäjällä oli saappaat jalassa kun esitteli mökkitonttia, eikä tiukkaa pukua päällä, siitä tuli sellainen olo että välittäjä tietää missä on.

Asunnon myyjä

Asiakaskokemus oli täydellinen ( kuten edelliselläkin kerralla, Susannan hoitaessa asuntokaupat)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, sisustusartesaani, KED Susanna Kovanen
Susanna Kovanen, Kiinteistömaailma Mikkeli